Ce a făcut Daniela Gyorfi de Paște. ”Nu voiam să fie așa, dar așa s-a întâmplat”

26.04.2022, 11:40
Ce a făcut Daniela Gyorfi de Paște. ”Nu voiam să fie așa, dar așa s-a întâmplat”
Ce a făcut Daniela Gyorfi de Paște. ”Nu voiam să fie așa, dar așa s-a întâmplat”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a explicat, la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars cum a petrecut de sărbătorile pascale. Artista ar fi trebuit să cânte la un eveniment în Londra, însă acest lucru nu s-a mai concretizat. ”Nu voiam să fie așa, dar așa s-a întâmplat” , a declarat vedeta.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Prezentă în platoul emisiunii ”Mireasa – Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, Daniela Gyorfi a povestit cum a petrecut de sărbătorile pascale. Artista ar fi trebuit să participe la un eveniment în Londra, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Ce a făcut Daniela Gyorfi de Paște. ”S-a amânat și am rămas oarecum descoperiți”

”Nu voiam să fie așa, dar așa s-a întâmplat. Trebuia să cântăm în Londra și, din păcate, cei la care trebuia să cântăm s-au îmbolnăvit sau ceva de genul ăsta, ceva mai grav decât o simplă boală și atunci s-a amânat și am rămas oarecum descoperiți, dar am fost la prietenii noștri de familie și a fost foarte drăguț, la grătar”, a explicat Daniela Gyorfi, potrivit spynews.ro.


”Că te auzeam cu familia, Paștele și Crăciunul, de fapt, despre asta este vorba, acum nu sunt eu un om mare înțeleapt, dar pot să spun că odată cu vârsta sau nu știu când ești mai matur atunci îți dai seama ce importanță are familia”, a completat cântăreața.

citește și...