Ce a dezvăluit Petre Roman despre fiul său. ”Nu cred că o să facă o meserie din asta”

04.10.2022, 17:23
Ce a dezvăluit Petre Roman despre fiul său. ”Nu cred că o să facă o meserie din asta”
Ce a dezvăluit Petre Roman despre fiul său.

Petre Roman, fost premier al României, a făcut dezvăluiri despre fiul său, Petrus, în vârstă de 12 ani, pe care îl are din mariajul cu cântăreața Silvia Chifiriuc. ”Nu cred că o să facă o meserie din asta, nu ar fi rău, , însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici”, a declarat Petre Roman, în vârstă de 76 de ani, despre băiatul său.

Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

La o emisiune de televiziune, Petre Roman a dat detalii despre fiul său și al Silviei Chifiriuc, Petrus. Acesta arre 12 anii și este pasionat de înot. ”În acest moment este pasionat de sport, de înot mai exact. Nu cred că o să facă o meserie din asta, nu ar fi rău, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici”, a declarat Petre Roman, potrivit spynews.ro.

Ce a dezvăluit Petre Roman despre fiul său. ”Are destulă minte și mă bucur de el așa copil, încă nu a devenit rebel”

„Pentru 12 ani, are destulă minte și mă bucur de el așa copil, încă nu a devenit rebel. Băiatul meu citește strict ce îl interesează pe el, acum îl interesează dinozaurii sau cine știe ce istorii. Încerc să îl conving să citească ce se citește prea puțin acum și anume literatura. Să nu uitam că în literatura este acumulata simțire, viață, trăiri, fapte”, a mai spus Petre Roman despre fiul său.


Fostul premier al României a vorbit și despre nepoata sa, Isabela, fiica Oanei Roman: „E o scumpete de copil, care cred că crește foarte frumos, mai ales că Oana, fiica mea, se ocupă foarte mult de educația ei. Ne vedem ori de câte ori am timp și vă spun sincer că sunt un bunic grijuliu. Ultima dată când am văzut-o i-am propus să facem un concurs de caligrafie, eu cu caietul meu, ea, cu caietul ei”.

citește și...