Ce a declarat Viorica de la Clejani despre ”Asia Express”. ”Și eu trebuia să fiu acolo”

28.06.2021, 13:41
Ce a declarat Viorica de la Clejani despre ”Asia Express”. ”Și eu trebuia să fiu acolo”
Ce a declarat Viorica de la Clejani despre ”Asia Express”. ”Și eu trebuia să fiu acolo”

Interpreeta de muzică de petrecere Viorica de la Clejani a făcut declarații despre emisiunea de televisiune ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1. Cântăreața a afirmat că i-ar fi plăcut să participe la competiție, însă nu s-a putut din cauza contractelor avute de partenerul ei de viață, Ioniță de la Clejani.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy.

Cântăreața de muzică de petrecere a acfirmat, la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, că și-ar fi dorit să participe la competiția ”Asia Express”, însă partenerul ei de viață i-a dat planurile peste cap.


Ce a declarat Viorica de la Clenaji despre ”Asia Express”. Pe cine vede câștigător

De asemenea, Viorica dce la Clejani a explicat și pe cine dintre concurenții din noul sezon ”Asia Expreess” îl vede câștigător.

„Îl iubesc pe Connect-R, să dea Dumnezeu să câștige la Asia Express. Și eu trebuia să fiu acolo, dar nu m-a lăsat ăsta pentru că are contracte. Cu ăsta (n.r. Ioniță de la Clejani) m-aș fi dus. Așa nu m-aș fi operat la stomac, m-aș fi dus să fac foamea, vorbeam cu ei acolo, ei pe limba lor, eu pe a mea”, a declarat Viorica de la Clejani, potrivit spynews.ro.

”Asia Express”, la sezonul 4

Noul sezon ”Asia Express” pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

citește și...