Ce a declarat Mihai Bobonete despre zvonurile că l-ar înlocui pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”. ”Nu mi-a spus”

11.08.2021, 12:59
Ce a declarat Mihai Bobonete despre zvonurile că l-ar înlocui pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”. ”Nu mi-a spus”
Ce a declarat Mihai Bobonete despre zvonurile că l-ar înlocui pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”. ”Nu mi-a spus”

Actorul Mihai Bobonete, în vârstă de 41 de ani, a comentat pe marginea zvonurilor conform cărora ar urma să îl înclouiască pe Florin Călinescu la masa juriului de la emisiunea ”Românii au talent”, de la postul de televiziune Pro TV.  Florin Călinescu a decis să renunțe la colaborarea cu Pro TV în luna iulie a acestui an.

Florin Călinescu a anunțat în data de 18 iulie 2021 că renunță la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV. Actorul nu va mai apărea la emisiunea ”Românii au talent”, acolo unde era jurat. Florin Călinescu a fost jurat la emisiunea ”Români au talent” din anul 2015, când i-a luat locul actorului Bebe Cotimanis.

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut publicului din serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, a fost întrebat, în cadrul unui interviu pentru click.ro, despre zvonurile conform cărora ar urma să-l înlocuiasă pe Florin Călinescu la masa juriului la ”Românii au talent”.

Ce a declarat Mihai Bobonete despre zvonurile că l-ar înlocui pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”. ”Eu nu pot să am o părere despre un lucru pe care nu îl cunosc”


”Eu nu pot să am o părere despre un lucru pe care nu-l cunosc. Eu n-am fost informat în niciun fel. Mădălina, agentul meu, nu mi-a spus că a început vreo discuție cu oamenii care se ocupă de emisiunea “Românii au talent”, așa că nu pot să comentez, pentru că în momentul de față abia am venit din vacanță”, a declarat Mihai Bobonete.

Întrebat dacă programul încărcat pe care îl are i-ar mai permite să se mai ocupe și de un nou proiect, Mihai Bobonete a răspuns: ”Regimul de filmare la proiectele astea în televiziune nu este unul care să se compare cu regimul de filmare de la “Las Fierbinți”. ”Las Fierbinți”-ul durează 8 luni pe ani și este destul de compact. Aici, la televiziune, filmăm 13 ediții din “Pe Bune?!” în cinci zile și s-a terminat. Și “Românii au talent” are un program destul de complex”.

Mihai Bobonete este căsătorit din anul 2003

Din 2003, actorul Mihai Bobonete este căsătorit cu Cătălina, împreună cu care are doi copii, un băiat care se numește Octavian și o fată pe nume Maria. Actorul din serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, de la Pro TV, și Cătălina formează un cuplu de 25 de ani, însă s-au cununat civil abia în anul 2003. Cei doi au făcut cununia religioasă în anul 2017.

Cătălina Bobonete este absolventă a Facultății de Psihologie și profesează ca make-up artist. Cătălina Bobonete preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea și Mihai Bobonete s-au îndrăgostit din adolescență. „Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Şi uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Aşa că…am şi uitat cum am cucerit-o. (…) Am o relaţie destul de bună cu copiii, nevasta mă iubeşte, eu o iubesc pe ea aşa că suntem fericiţi”, declara Mihai Bobonete într-un interviu pentru revista Viva.

citește și...