FOTO EXCLUSIV / Ce face soția lui Mihai Bobonete pe stradă, când crede că n-o vede nimeni! Cum a fost surprinsă Cătălina Bobonete

25.10.2020, 16:21
FOTO EXCLUSIV / Ce face soția lui Mihai Bobonete pe stradă, când crede că n-o vede nimeni! Cum a fost surprinsă Cătălina Bobonete
FOTO EXCLUSIV / Ce face soția lui Mihai Bobonete pe stradă, când crede că n-o vede nimeni! Cum a fost surprinsă Cătălina Bobonete

Partenera de viață a lui Mihai Bobonete este dependentă de tehnologie și nu ratează nicio ocazie de a-și face fotografii cu telefonul, indiferent unde se află.

Cătălina Bobonete, soția actorului Mihai Bobonete, profită de orice ocazie pentru a-și face selfie.  Paparazzi Tacataca au surprins-o pe partenera de viață a lui Mihai Bobonete în timp ce se afla pe o stradă mai puțin circulată. Cătălina nu a stat prea mult pe gânduri și a scos telefonul mobil și și-a făcut rapid mai multe fotografii, în diverse ipostaze.

După sesiunea de selfie-uri, soția lui Mihai Bobonete și-a continuat drumul, însă nu înainte de a verifica cu mare atenție în telefon cât de bine au ieșit pozele pe care tocmai le făcuse.

Mihai Bobonete și Cătălina sunt căsătoriți din anul 2003

Din 2003, actorul Mihai Bobonete este căsătorit cu Cătălina, împreună cu care are doi copii, un băiat care se numește Octavian și o fată pe nume Maria. Actorul din serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, de la Pro TV, și Cătălina formează un cuplu de 25 de ani, însă s-au cununat civil abia în anul 2003. Cei doi au făcut cununia religioasă în anul 2017.

Cătălina Bobonete este absolventă a Facultății de Psihologie și profesează ca make-up artist. Cătălina Bobonete preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea și Mihai Bobonete s-au îndrăgostit din adolescență. „Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Şi uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Aşa că…am şi uitat cum am cucerit-o. (…) Am o relaţie destul de bună cu copiii, nevasta mă iubeşte, eu o iubesc pe ea aşa că suntem fericiţi”, declara Mihai Bobonete într-un interviu pentru revista Viva.

Într-un interviu, actorul a explicat cum reușește să găsească un echilibru între serialul în care joacă, spectacolele de stand-up, pescuit și familie. ”Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată”, declara Mihai Bobonete pentru libertatea.ro.

 

citește și...