Ce spune Dalida din ”Las Fierbinți” despre banii câștigați de Bobonete sau Celentano. ”E normal”

30.09.2020, 12:57
Ce spune Dalida din ”Las Fierbinți” despre banii câștigați de Bobonete sau Celentano. ”E normal”
Ce spune Dalida din ”Las Fierbinți” despre banii câștigați de Bobonete sau Celentano. ”E normal”

Actrița Ecaterina Ladin, care joacă rolul Dalidei din serialul ”Las Fierbinți”, a vorbit despre colegii săi. Printre altele, vedeta a comentat și pe seama câștigurilor acestora.

Ecaterina Ladin, actrița care interpretează rolul Dalidei în serialul de comedie ”Las Fierbinți” a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a răspunde la câteva întrebări legate de colegii ei.

”Toți dăm bâlbe la filmări. Dar depinde și de personaj. Dar eu mă bâlbâi cel mai mult”, a afirmat actrița.

Vedeta a dezvăluit că Gheorghe Ifrim și Leonid Doni se ”înțeapă” mai des pe platourile de filmare, iar Anca Dumitra este cea mai pofticioasă.

”Nu mănâncă cel mai mult, dar gustă din toate”, a spus Ecaterina Ladin.

La un moment dat, vedeta a fost întrebată despre câștigurile colegilor ei din serialul ”Las Fierbinți”, printre care Bobonete și Celentano.

”Nu știu cine are salariul cel mai mare. Este confidențial, este semnat, nu știm. Nici nu mă interesează pe mine, fiindcă fiecare om… Vreau să dau un exemplu pentru că am mai fost întrebată de foarte mulți oameni: cât câștigați sau cât câștigă Bobonete sau Celentano… N-avem de unde să știm, noi nu avem de unde să știm cât căștigă ceilalți. Fiecare e cu treaba lui. Eu negociez pentru banii mei, el negociază pentru banii lui. Dacă eu iau mai puțin, e vina mea, nu e vina lui că ia mai mult… E normal să aibă mulți bani pentru că muncesc foarte mult”, a declarat actrița.


Dalida din ”las Fierbinți”: ”Financiar se simte că nu mai jucăm”

Ecaterina Ladin a explicat că filmările pentru serial au reînceput în luna august a acestui an și că ea nu este angajată a unui teatru.

”Am început filmările pentru serial în august. Eu nu sunt angajată într-un teatru. Colaborez cu mai multe teatre și companii de teatru și nu s-au deschis peste tot. Mi-e foarte dor și financiar se simte că nu mai jucăm. Eu mai am și alte resurse, dar sunt actori care nu au niciun venit din altă parte decât din spectacole”, a spus ea.

”A fost o perioadă grea, foarte grea, dar au început lucrurile să se miște din câte am înțeles”, a adăugat vedeta.

citește și...