Ce a declarat fosta iubită a lui Costin Mărculescu după parastasul acestuia. ”Pe mine nu m-a invitat nimeni”

06.06.2021, 15:36
Ce a declarat fosta iubită a lui Costin Mărculescu după parastasul acestuia. ”Pe mine nu m-a invitat nimeni”
Ce a declarat fosta iubită a lui Costin Mărculescu după parastasul acestuia. ”Pe mine nu m-a invitat nimeni”

Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, a făcut declarații după parastasul de un an pentru regretatul actor.

Parastasul de un an pentru actorul Costin Mărculescu a fost organizat vineri, 4 iunie 2021, de familia acestuia, la cimitirul Reînvierea, unde au fost prezente foarte puțin persoane. După parastas, Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, a decvlarat că ea nu a fost invitată la eveniment. Cristina Canela a fost iubita regretatului actor Costin Mărculescu, în perioada 2017-2018.

„Pe mine nu m-a invitat nimeni! Famila lui Costin nu m-a plăcut de la început. Mereu s-au băgat în relația noastră. Oricum, mie îmi face rău să mă duc la el la momânt, fac atacuri de panică”, a declarat Cristina Canela pentru click.ro.

Costin Mărculescu a murit singur în casă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie.

Costin Mărculescu a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

Cine a fost Costin Mărculescu

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV –  “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în cinematografie în anul 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În anul 1986, Costin Mărculescu a jucat în “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

Costin Mărculescu a  absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. De-a lungul anilor, acesta a fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț.

citește și...