Ultima postare în mediul online a lui Costin Mărculescu. N-a mai fost activ pe rețelele de socializare din luna mai

11.06.2020, 08:42
Ultima postare în mediul online a lui Costin Mărculescu. N-a mai fost activ pe rețelele de socializare din luna mai

Ultima postare a actorului Costin Mărculescu pe rețelele de socializare datează de luna trecută.

Actorul era foarte activ pe contul său de socializare, însă ultima postare făcută de el este de pe data de 27 mai atunci când i-a urat la mulți ani unui bun prieten.

”ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie, iar eu am furat startul la terase ??????? LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit!!!”, scris regretatul artist în mediul online.

A fost găsit mort în casă

Costin Mărculescu a fost descoperit decedat în propriul apartament în noaptea de miercuri spre joi. Actorul nu mai fusese văzut de vecini de foarte multe zile. Animalul de companie al lui Costin Mărculescu a fost cel care a alarmat locatarii blocului, lătrând puternic timp de mai multe zile.

Actorul locuia într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, cu chirie.

Cunoscuții au încercat să îl contacteze și la telefon sau pe rețelele de socializare, însă acesta a fost de negăsit.

Trupul actorului a fost descoperit într-o stare avansată de putrefacție. Trupul lui Costin Mărculescu urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Ilegală, în vederea stabilirii cauzei decesului. Actorul a fost găsit în cadă.

Câinele actorului a fost luat de autoritatea pentru supravegherea și protecția animalelor pentru îngrijiri.

Cine a fost Costin Mărculescu

 

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În 1986 a jucat în, “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț.

citește și...