Când și unde va fi înmormântat Costin Mărculescu

11.06.2020, 15:09
Când și unde va fi înmormântat Costin Mărculescu
Când și unde va fi înmormântat Costin Mărculescu

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală.

Costin Mărculescu urmează să fie înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

Sora lui Costin Mărculescu este răpusă de durere și nu poate crede că fratele ei nu mai este. Din acest motiv, nici nu a putut să meargă la INML, în locul ei ajungând soțul ei, cumnatul regretatului actor.

”Nu știam nimic. Nu am știut absolut nimic. Îmi pare rău! Când ne-am văzut ultima oară avea planuri, avea gânduri, avea… și le-a lăsat neterminate”, a declarat cumnatul lui Costin Mărculescu, potrivit spynews.ro.

Rudele lui Costin Mărculescu au confirmat, pentru România TV, că autopsia actorului indică faptul că acesta a murit în urma unui infarct.

Pepe, dispus să ajute la înmormântare

Cântărețul Pepe este marcat de moartea lui Costin Mărculescu, cu care a fost prieten.

La ultima discuție, Costin Mărculescu îi spusese lui Pepe că își dorește să lanseze cartea la care a lucrat atâta timp. De asemenea, potrivit click.ro, Pepe a anunțat că este dispus să sprijine financiar familia îndoliată, pentru înmormântare, de la cumpărarea sicriului sau a hainelor necesare, până la cele necesare parastaselor.

Ultimul mesaj pe care i l-a transmis lui Dan Capatos

Dan Capatos a menționat că Mărculescu a fost invitatul lui în nu mai puțin de 120 de emisiuni. Capatos a citit în direct și ultimul mesaj pe care l-a primit de la Costin Mărculescu. Acesta era tot cu gândul la lansarea cărții sale.

“Eu voi trăi 588 de ani și m-am înscris în secta în care ai voie să bei doar vodcă și șampanie. Fac lansarea la Marshall, la Antonescu, facem un live de acolo, apoi petrecere. Că doar știi ce petreceri fac…”, a fost ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu pentru Dan Capatos.

A murit înainte să împlinească 51 de ani

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

citește și...