Mărturisirea cutremurătoare a fostei iubite a lui Costin Mărculescu. ”M-a pus să fac avort. Nu l-am putut ierta”

12.08.2020, 14:20
Mărturisirea cutremurătoare a fostei iubite a lui Costin Mărculescu. ”M-a pus să fac avort. Nu l-am putut ierta”
Mărturisirea cutremurătoare a fostei iubite a lui Costin Mărculescu. ”M-a pus să fac avort. Nu l-am putut ierta”

Fosta iubită a regretatului actor Costin Mărculescu a făcut mărturisiri cutremurătoare despere motivul care a dus la separarea lor.

Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, a explicat de ce s-a despărțit de acesta. Tânăra nu l-a putut ierta pentru că i-a cerut să facă avort.

”Motivul pentru care m-am despărțit de Costin nu e cel spus de alții, că l-am părăsit pentru altul acum doi ani de zile. Eram însărcinată și m-a pus să fac avort. Am stat cu el de vorbă, deja sarcina avea două luni și mi-a zis că încă nu se simte pregătit și că îi e frică și m-am închis în mine.

M-am dus cerându-i bani, am făcut avort, și pe urmă m-a căutat să ne împăcăm, cerându-și iertare, dar nu l-am putut ierta pentru răul făcut, mă dezamăgise”, a dezvăluit Cristina Canela pentru click.ro.

Chiar și după ce s-au separat, Cristina Canela a afirmat că rămăsese în relașții bune cu Costin Mărculescu.

”La scurt timp am cunoscut pe altcineva, dar am rămas amici, nu ne-am blocat, a fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregătit să devină tată. Deși își dorea, îi era frică. Din cauza fostei lui soții credea că și eu îl voi dezamăgi și nu mi-a dat o șansă. Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, a mai declarat Cristina Canela pentru sursa mai sus-menționată.

A murit singur în casă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie.

Costin Mărculescu a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

Cine a fost Costin Mărculescu

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În 1986 a jucat în “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț.

citește și...