Ce a declarat Daniela Gyorfi despre cântăreții de manele. ”La începutul carierei lui, eu l-am dus prima dată în televiziune”

12.07.2022, 16:11
Ce a declarat Daniela Gyorfi despre cântăreții de manele. ”La începutul carierei lui, eu l-am dus prima dată în televiziune”
Ce a declarat Daniela Gyorfi despre cântăreții de manele

Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a vorbit, la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, despre cântăreții de manele. Aceasta și-a spus foarte clar părerea despre aceștia. ”La începutul carierei lui, eu l-am dus prima dată în televiziune”, a dezvăluit artista despre celebrul Florin Salam.

Daniela Gyorfi a fost prezentă în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a făcut numeroase declarații.

Printre altele, artista a vorbit și despre cântăreții de manele. de altfel, și artista a abordat acest stil. Aceasta a dezvăluit că ea a fost cea care l-a adus pentru prima dată la TV pe nimeni altul decât Florin Salam.

Ce a declarat Daniela Gyorfi despre cântăreții de manele. ”Nu pot să spun că e cineva pe primul loc”

 

Daniela Gyorfi a mărturisit că este dificil să facă un top al cântăreților de manele. „Este greu să spun. Recunosc că am o slăbiciune pentru Florin Salam, pentru că este un om pe care îl cunosc, l-am cunoscut cu fosta soție, deci mă leagă mai multe lucruri. De exemplu, la începutul carierei lui, eu l-am dus prima dată în televiziune. Liviu este un profesionist, cântă dumnezeiește în studio are o voce nemaipomenită. Cu cine mă întâlnesc foarte des și îl apreciez este Vali Vijelie. Este un artist care ține pasul cu ceea ce se întâmplă în ziua de azi. Nu pot să spun că e cineva pe primul loc. Trebuie să întrebați publicul cine e pe primul loc și cred că nu va ști. Gusturile diferă, de-asta suntem atât de mulți pe piață”, a declarat artista, potrivit wowbiz.ro.

“În 2006 când am cântat “De ce mă minți”, Liviu (n.r. Guță) m-a sunat pentru această melodie. Eu nu am cântat o manea, a fost remixată de Cristi Faur, cel care a compus și compune pentru Eurovision. Cu totul altă melodie, cu tentă mai dance. Este clar că în orice parteneriat, ajutorul este reciproc. Am avut cântări și am cântări, dar nu neapărat că a m cântat cu Liviu sau cu nu știu cine, lumea mă ia pe mine individual pentru ceea ce fac, pentru ceea ce sunt ca artist. Că am cântat cu Florin Salam, cu Ninel de la Brăila, care este violonist. A fost o chestie reciproc avantajoasă. Într-adevăr pentru ceea ce am făcut în acest segment muzical, de care toată lumea fugea în 2006, nimeni nu voia să își asocieze imaginea. Liviu este martor și poate să spună. Eu nu am primit niciun ban pentru piesa “De ce mă minți”. Într-adevăr mi-a adus spectacole, dar eu toate melodiile, mai ales cu Liviu, au fost hituri aproape toate”, a mai spus vedeta.

Daniela Gyorfi se iubește cu George Tal și are o fetiță

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare.

În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

citește și...