Ce a declarat Cabral despre fiica sa cea mare, Inoke. ”Are un loc de muncă simpatic”

04.10.2022, 14:16
Ce a declarat Cabral despre fiica sa cea mare, Inoke. ”Are un loc de muncă simpatic”
Ce a declarat Cabral despre fica sa cea mare, Inoke

Prezentatorul de televiziune Cabral, pe numele său întreg Cabral Neculai Ibacka Zabana, are trei copi din două relații diferite. Acesta a oferirt detalii despre fiica sa cea mare, Inoke, pe care o are din mariajul cu Luana Ibacka. ”Are un loc de muncă simpatic”, a declarat Cabral, în vârstă de 45 de ani, despre Inoke.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat că a ales numele Tiago pentru fiul său și al actualei sale soții, Andreea Ibacka.

Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.  Despre fiica sa cea mare, Inoke, a dat Cabral câteva amănunte într-un interviu pentru libertatea.ro.

Ce a declarat Cabral despre fiica sa cea mare, Inoke. ”Descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult”

”Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur”, a declarat Cabral pentru sursa ma sus-menționată.

Prezentatorul show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a vorbit ș despre ceilalți doi copii ai săi, pe care îi are cu actuala sa soție, Andreea Ibacka, pe care i-a luat cu el în Republica Dominicană: ”Au fost bine cu toții, s-au simțit bine, au apucat să se bucure și de nisip, și de apă, au și vizitat obiectivele din zonă… a fost o decizie bună să venim toți, chiar dacă n-am fost acasă… am fost împreună. Au fost și vreo trei zile libere, am apucat să vizităm și împreună. În rest… ne-am descurcat. Nami stă mult cu mine, Tiago stă mult cu Andreea. Aici s-a ridicat prima dată Tiago singur în picioare, aici a început să facă și primii pași”.

citește și...