Catinca Roman, declarații după divorțul surorii sale de Marius Elisei. ”Am fost lângă ea cât am putut”

16.02.2021, 14:21
Catinca Roman, declarații după divorțul surorii sale de Marius Elisei. ”Am fost lângă ea cât am putut”
Catinca Roman, declarații după divorțul surorii sale de Marius Elisei. ”Am fost lângă ea cât am putut”

Catinca Roman a făcut declarații după ce sora sa, oana Roman, a divorțat oficial de Marius Elisei.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.  Primul care a ajuns la notar a fost Marius Elisei, după care, la scurt timp, la fața locului a ajuns și Oana Roman, după ce anterior și-a lăsat fetița la gradiniță. Cei doi au ieșit de la notar după 40 de minute.

Sora mai mare a oanei Roman, Catinca Roman, a fost prezentă în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, undse a făcut declarații despre divorțul surorii sale.

Catinca Roman, declarații după divorțul surorii sale de Marius Elisei. ”Fiecare știe mai bine ce-și dorește”

Catinca Roman a afirmat că încă nu a apucat să vorbească cu sora sa cea mică, Oana Roman, după divorț. ”Nu am vorbit în mod specific. Știu că a trecut prin niște momente și că urma să facă acest lucru. Oana este foarte ocupată, după cum bine știți și nu am apucat să ne întâlnim noi două să stăm la o cafea, ca fetele. Eu respect valorile fiecăruia și fiecare știe mai bine ce-și dorește și cum își organizează viața sau ce principii are. Din punctul meu de vedere e la fel de bine să fii căsătorit și la fel de bine să fii necăsătorit”, a explicat Catinca Roman, potrivit spynews.ro.

Catinca Roman a mai spus că Oana Roman va vorbit despre motivele divorțului la momentul potrivit. ”Nu pot să vorbesc în numele Oanei. Sunt sigură că o să spună ea la momenul potrivit și când o să simtă să spună acest lucru, pentru că întotdeauna a fost foarte deschisă și foarte asumată. Am fost lângă ea cât am putut. Ea este extrem de ocupată, muncește foarte mult, o are și pe cea mică la o vârstă în care are nevoie de atenție și sunt foarte multe activități. Cu siguranță vom găsi momentul nostru să stăm de vorbă. Oricum eu o susțin în orice hotărâre ar lua sau a luat și sunt alături de ea cât pot”, a declarat Catinca Roman.

 

citește și...