Cătălin Moroșanu, despre ”Survivor România”. ”A fost cel mai greu reality-show din viața mea”

09.06.2021, 13:22
Cătălin Moroșanu, despre ”Survivor România”. ”A fost cel mai greu reality-show din viața mea”
Cătălin Moroșanu, despre ”Survivor România”. ”A fost cel mai greu reality-show din viața mea”

Sportivul Cătălin Moroșanu a mărturisit că ”Survivor Eomânia a fost cel mai dificil reality show la care a participat.

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. Sportivul a fost nevoit să părăsească competiția din cauza unor probleme de sănătate. Cătălin Moroșanu s-a accidentat la un picior în timpul unui joc.

Cătălin Moroșanu a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a făcut declarații despre concursul ”Survivor România”.

Pe cine vede Cătălin Moroșanu câștigător la ”Survivor România”

În cadrul podcastului ”Acasă la Măruță”, Cătălin Moroșanu a spus și pe cine vede el câștigător al concursului ”Survivor România”.

”Aș vrea să câștige Marius Crăciun! Să mai câștige și ăia buni! Eu eram bătrânul de la Survivor, îmi ziceau tătuțu. Eu, când îmi ieșeam din fire, înjuram. Nu puteam eu, ditamai Moroșanu, să mă duc să-i iau la bătaie pe copiii ăia!”, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit click.ro.

Sportivul a comentat și pe marginea speculațiilopr cum că unii concurenți de la ”Survivor România” și-ar petrece noaptea împreună. ”Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul. La un moment dat dimineața, timp de trei luni, credeam că-mi amorțise. Nu există așa ceva, nu mai există atracție sexuală când tu nu ai ce să mănânci. Nu vedeam sâni, fund, nimic acolo! Nu vreau să mai aud în viața mea de ”Survivor”, a fost cel mai greu reality-show din viața mea”, a spus Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, o familie fericită alături de Georgiana

Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță”Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii. Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”, a declarat Cătălin Moroșanu într-un interviu.

Cătălin Moroșanu și Georgiana s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți. „Noi am crescut împreună, eram la liceu când ne-am cunoscut. Ne cunoaștem dinainte de cariera lui Cătălin și cred că a fost un lucru bun, în plus, pentru noi”, declara Georgiana Moroșanu.

”Ne cunoaștem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin și împărțeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooția mea. Mi-a dăruit o fetiță, o cheamă Natalis. Știa care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am mers mai departe. Am făcut un copil… Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul și așa reușim să fim o familie. Respect femeile din două motive: din cauza mamei mele și a soției”, povestea și Cătălin Moroșanu.

 

citește și...