Cătălin Botezatu, despre relația cu Bianca Drăgușanu. ”A fost o provocare să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa”

17.07.2021, 12:57
Cătălin Botezatu, despre relația cu Bianca Drăgușanu. ”A fost o provocare să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa”
Cătălin Botezatu, despre relația cu Bianca Drăgușanu. ”A fost o provocare să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa”

Binecunoscutul designer Cătălin Botezatu a făcut declarații despre Bianca Drăgușanu, cea care i-a fost iubită în urmă cu mai mulți ani. Acesta a afirmat că Bianca Drăgușanu este și va rămâne o femeie specială în viața lui. Creatorul de modă a mai afirmat că la începutul relației lor a fost o provocare pentru el să demonstreze tuturor cum era, de fapt, Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Acum, Cătălin Botezatu a făcut declarații despre fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu. Acesta a vorbit despre începuturile relației lor.


Cătălin Botezatu, despre relația cu Bianca Drăgușanu. ”M-a marcat, o iubesc”

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stras, Cătălin Botezatu a afirmat că Bianca Drăgușanu este o femeie specială. ”Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații. Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a declarat Cătălin Botezatu, relatează spynews.ro.

Despre viața din prezent a Bincăi Drăgușanu, creatorul de modă a spus: ”E în stare de orice, e treaba ei dacă e nebună, dar trebuie să se mai pondereze uneori. Face parte din filmul ei, din aura ei, din jocul ei, din personajul ei pentru că Bianca este un personaj ca și multe alte personaje de pe piața românească și nu e rău deloc”.

Ce a povestit Bianca Drăgușanu despre primul ei soț, Victor Slav


Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Victor Slav în anul 2013, iar în anul 2014 au divorțat. Din mariajul lor a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Despre primul ei soț a vorbit Bianca Drăgușanu la o emisiune TV.

“Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: ”eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună””, a declarat Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show”, potrivit click.ro.

 

citește și...