Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu. ”Poate să bată la ușa mea oricând”

27.04.2021, 10:10
Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu. ”Poate să bată la ușa mea oricând”
Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu. ”Poate să bată la ușa mea oricând”

Cătălin Botezatu a făcut declarații despre Bianca Drăgușanu. Designerul și-a spus părerea și despre foștii soți ai vedetei.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. Acum, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. La podcastul realizat de Cătălin Măruță, Cătălin Botezatu a făcut declarații despre fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, dar și despre foștii soți ai acesteia. ”Da, dar era prea pâinea lui Dumnezeu. Ei îi trebuie o viață trepidantă”, a spus Botezatu despre Victor Slav, potrivit wowbiz.ro. Despre Aex Bodi, creatorul de modă a comentat: ”Da, și el e un băiat bun, cu bune, cu rele. Eu l-am cunoscut, este un băiat extraordinar, nu știu acum ce s-a întâmplat între ei”.

Cătălin Boteatu a ținut să precizeze că o va susține întotdeauna pe Bianca Drăgușanu. ”Ea asta și-a dorit după ce noi doi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum: Bianca poate să bată la ușa mea oricând, pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând din toate punctele de vedere”.

Ce a declarat Cătălin Botezatu despre operațiile Biancăi Drăgușanu


Creatorul de modă a comentat și despre operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu.

”E nevoie să fie ea în centrul atenției, să fie ea importantă, divă. Eu mă bucur că și-a făcut o afacere care merge, a demonstrat că poate să fie o mamă extraordinară. Eu am luat-o neoperată, n-avea nicio operație. Pe urmă, într-adevăr, cred că la nas și-a făcut ceva. Face sport, și-a pus silicoane… păi și-au pus toate silicoane”, a mai spus acesta, conform sursei mai sus-menționate.

”Toate fetele din generație vor să fie ca Bianca Drăgușanu și toți bărbați vor să o…dar zic, nu-mi place, mă, că e siliconată. Dar ar vrea! Ipocrizia”, a adăugat el.

Cătălin Botezatu: ”Sunt onorat să fiu plăcut și de bărbați, și de femei”

La podcastul lui Cătălin Măruță, designerul a a spus ce s-ar întâmpla dacă s-ar îndrăgosti de un bărbat.

Cătălin Botezatu  a afirmat că e onorat să fie plăcut și de femei, și de bărbați.

„Sunt onorat să fiu plăcut și de bărbați, și de femei. Care-i problema? Nu este bărbat care să nu se fi gândit așa, ipotetic, pentru o secundă, cum ar fi dacă ar face cu un bărbat. Îți garantez că 90% s-au gândit. Femeile sunt înnebunite să cunoască un bărbat cu dublă sexualitate. Aici am fost ordinar. Am fost la show-uri în care se putea întâmpla orice, dar a fost acea limită pentru mine pe care n-am depășit-o. Dar, dacă sar puțin pârleazul, ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, și mă voi îndrăgosti de un bărbat, că ființa e aceeași, spun: ”Da, domne, voila”! Care-i problema?”, a declarat creatorul de modă, citat de protv.ro.

citește și...