Cât te costă să te cazezi la pensiunea lui Carmen de la Sălciua. Totul este numai pe lux și opulență. FOTO

01.12.2022, 22:36
Cât te costă să te cazezi la pensiunea lui Carmen de la Sălciua. Totul este numai pe lux și opulență. FOTO
Cât te costă să te cazezi la pensiunea lui Carmen de la Sălciua. Totul este numai pe lux și opulență.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică de petrecere de la noi. Ca alte vedete din România, și Carmen de la Sălciua a vrut să aibă o altă sursă de venit în plus, așa că artista a decis, alături de actualul ei soț, să investească într-o pensiune luxoasă din Alba Iulia. 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste din România. Ea este destul de solicitată la o mulțime de evenimente și încasează o groază de bani. Cu toate că nu duce lipsă de bănet, artista are acum o afacere în plus.

Cât te costă să te cazezi la pensiunea lui Carmen de la Sălciua

După ce s-a căsătorit cu Marian Corcheș, Carmen de la Sălciua a devenit și ea proprietară cu acte în regulă a pensiunii. Pentru a face business-ul să meargă strună, ea a renovat toate camerele în stil modern. Acum, turiștii se înghesuie să se cazeze acolo.

Așadar, cei care vor să achiziționeze un sejur în unitatea de cazare pe care vedeta o deține trebuie să scoată din buzunar minim 200 de lei pe noapte. La acești bani, turiștii au inclusă cazarea și micul dejun. Pensiunea se numește Heaven și este situată în Alba Iulia.

S-a măritat în mare secret

Carmen de la Sălciua s-a măritat în luna octombrie a acestui an! Artista și-a unit destinele cu iubitul ei, Marian Corcheș, într-un cadru restrâns. La eveniment au participat familiile și prietenii apropiați.

Fosta soție a lui Culiță Sterp a dezvăluit că și-a dorit să aibă parte de o ceremonie religioasă restrânsă, la care să ia parte doar persoanele dragi ei.

Relația lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș ar fi început de pe vremea când bărbatul era încă însurat. La începutul acestui an, fosta soție a lui Marian Corcheș dezvăluia că s-a pronunțat divorțul între ei.

Femeia a declarat în repetate rânduri că relația acestuia cu Carmen de la Sălciua ar fi una de fațadă. Femeia mărturisea că fostul ei partener  a vrut să se răzbune pe ea, după ce a aflat că s-a întâlnit cu un bărbat la cafea.

„El și-a asumat vina, greșelile, adică faptul că a trădat și s-a terminat. El a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat. A fost de acord cu acțiunea noastră. Nu am cerut 100 de mii de euro. Ultima dată a zis că nu e de acord cu nimic și o să merg în instanță pentru drepturile mele. O să așteptăm decizia, o să mai dureze până vine decizia, dar în teorie suntem gata. Nu mă așteptam să se termine.

El m-a acuzat pe mine de niște chestii, și-a pus martori și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut. Nu mă așteptam să dea înapoi. A fost cu ea, nu la proces, am văzut-o afară. Am apucat să-l întreb ceva, prefer să rămână pentru mine. L-am întrebat dacă e fericit. A zis că e fericit. Da, a apărut cineva. E doar începutul”, povestea fosta soție a lui Marian Corcheș când s-a pronunțat divorțul.

citește și...