Fosta soție a lui Marian Corcheș a făcut-o praf pe Carmen de la Sălciua, după ce aceștia s-au căsătorit! „Nu l-am văzut încântat”

13.10.2022, 22:12
Fosta soție a lui Marian Corcheș a făcut-o praf pe Carmen de la Sălciua, după ce aceștia s-au căsătorit! „Nu l-am văzut încântat”
Fosta soție a lui Marian Corcheș a făcut-o praf pe Carmen de la Sălciua, după ce aceștia s-au căsătorit! „Nu l-am văzut încântat”

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit, zilele trecute, în mare secret cu Marian Corcheş. Cei doi s-au căsătorit civil, dar şi religios, în prezența prietenilor apropiați. Tot evenimentul s-a desfășurat discret, iar solista de muzică de petrecere a postat doar câteva imagini de la nuntă pe rețelele de socializare. 

Pentru cei care nu știu, bărbatul nu e la primul mariaj! Marian Corcheș a divorțat de fosta soție la începutul anului. Despărțirea celor doi a fost cu scandal, după cum afirma chiar fosta parteneră a bărbatului. Acum, după ce a aflat că el s-a recăsătorit, femeia nu a ezitat să o facă praf din nou pe Carmen de la Sălciua.

Fosta soție a lui Marian Corcheș a ținut să precizeze a mia oară că nu crede deloc în iubirea mare dintre el și artistă. Mai mult de atât, ea este de părere că aceștia s-au grăbit să se căsătorească.

Carmen de la Sălciua, pusă la zid din nou de fosta soție a lui Marian Corcheș

„Părerea mea e că s-au grăbit, dar e decizia lor, nu am ce să spun mare lucru, să fie fericiți.  El întotdeauna a fost un om care s-a grăbit. Dacă nu i-a mers bine a fugit în brațele altei femei, a rămas acolo cât i-a fost bine. Când nu i-a mai fost nici acolo, a fugit în brațele altei femei, cam așa a făcut el lucrurile.

Nu l-am văzut încântat, l-am văzut drept, lângă ea, neatingând mireasa. Mireasa a fost frumoasă, o rochie frumoasă, dar nu ajustată.

Se vede, vrei să zic că a venit de la țară și și-a pus pe ea o rochie de la oraș? Mi se pare o nuntă grăbită. Un costum luat, pus, un mire care stă lângă mireasă ca o soră şi un frate. A luat rochia din magazin, şi un costum, le-au pus pe ei şi gata”, a declarat fosta soție a lui Marian Corcheș la Antena Stars.

foto: instagram

Solista a preferat să păstreze discreția în legătură cu nunta

După ce s-a măritat, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că au fost cele mai frumoase momente din viaţa ei. La o zi de la nuntă, tinerii însurăței au plecat în luna de miere.

„A fost foarte frumos, au fost cele mai frumoase momente din viața noastră. Atât am de declarat de ziua de ieri. Sunt lucruri pe care vrem să le simțim noi și le-am simțit noi și nu vrem să dam mai multe detalii. Prefer să fiu discretă. Acum suntem în aeroport, vom pleca într-o țară exotică, o să postez mai târziu pe Instagram”, a mărturisit Carmen de la Sălciua, după ce s-a căsătorit.

citește și...