Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret, cu Marian Corcheș! Primele imagini cu artista îmbrăcată în mireasă. FOTO

11.10.2022, 20:14
Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret, cu Marian Corcheș! Primele imagini cu artista îmbrăcată în mireasă. FOTO
Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret, cu Marian Corcheș! Primele imagini cu artista îmbrăcată în mireasă. FOTO

Carmen de la Sălciua s-a măritat! Artista și-a unit destinele cu iubitul ei, Marian Corcheș, într-un cadru restrâns. La eveniment au participat familiile și prietenii apropiați. Interpreta de muzică populară și-a încântat fanii și le-a arătat câteva poze cu ea îmbrăcată în rochia de mireasă. Iată cum a arătat! 

Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret, cu Marian Corcheș! Deși în urmă cu o lună anunța că a fost nevoită să amâne nunta, iată că lucrurile au decurs cu totul altfel. Solista a făcut primele declarații despre eveniment și a publicat pe contul personal de Instagram imagini cu ea și cel care i-a devenit soț.

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu Marian Corcheș

Fosta soție a lui Culiță Sterp a dezvăluit că și-a dorit să aibă parte de o ceremonie religioasă restrânsă, la care să ia parte doar persoanele dragi ei.

„În urmă cu câteva zile vă spunea că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a anunțat Carmen de la Sălciua, într-un story postat pe Instagram.

Marian Corcheș a divorțat pentru a fi cu Carmen de la Sălciua

Relația lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș ar fi început de pe vremea când bărbatul era încă însurat. La începutul acestui an, fosta soție a lui Marian Corcheș dezvăluia că s-a pronunțat divorțul între ei.

Femeia a declarat în repetate rânduri că relația acestuia cu Carmen de la Sălciua ar fi una de fațadă. Femeia mărturisea că fostul ei partener  a vrut să se răzbune pe ea, după ce a aflat că s-a întâlnit cu un bărbat la cafea.

„El și-a asumat vina, greșelile, adică faptul că a trădat și s-a terminat. El a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat. A fost de acord cu acțiunea noastră. Nu am cerut 100 de mii de euro. Ultima dată a zis că nu e de acord cu nimic și o să merg în instanță pentru drepturile mele. O să așteptăm decizia, o să mai dureze până vine decizia, dar în teorie suntem gata. Nu mă așteptam să se termine.

El m-a acuzat pe mine de niște chestii, și-a pus martori și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut. Nu mă așteptam să dea înapoi. A fost cu ea, nu la proces, am văzut-o afară. Am apucat să-l întreb ceva, prefer să rămână pentru mine. L-am întrebat dacă e fericit. A zis că e fericit. Da, a apărut cineva. E doar începutul”, povestea fosta soție a lui Marian Corcheș când s-a pronunțat divorțul.

citește și...