Carmen de la Sălciua a vorbit despre iubita însărcinată a lui Culiță Sterp. ‘El era încă căsătorit cu mine’

21.01.2021, 12:43
Carmen de la Sălciua a vorbit despre iubita însărcinată a lui Culiță Sterp. 'El era încă căsătorit cu mine'
Carmen de la Sălciua a vorbit despre iubita însărcinată a lui Culiță Sterp. 'El era încă căsătorit cu mine'

Culiță Sterp urmează să devină tătic pentru prima dată. Iubita lui, Daniela Iliescu, este însărcinată și a făcut dezvăluiri publice despre relația de iubire cu artistul. 

Fosta soție a lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua, nu a fost deloc surprinsă de lucrurile povestite de Daniela în emisiunea ‘Teo Show’. Solista a mărturisit că actuala iubită a lui Culiță a fost la nunta lor.

Mai mult de atât, Culiță Sterp și Daniela Iliescu ar fi început relația din 2018, pe vremea când Culiță era căsătorit cu Carmen de la Sălciua.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, relație de pe vremea când artistul era însurat

‘Da, a fost la mine și la Culiță la nuntă. Așa cum a spus ea, relația dintre ei este din 2018, de pe când el era încă căsătorit cu mine. Dar, la o adică, ce pot să spun? El probabil nu și-a asumat, la acea vreme, niște responsabilități, niște lucruri pe care trebuie să le facă un bărbat în momentul în care se căsătorește. Ce a fost, a fost’, a spus Carmen de la Sălciua, pentru Wowbiz.

‘La acea vreme, am suferit, era totuși soțul meu. Dar, acum, m-am vindecat. Și, sincer, tot ce îmi doresc pentru Daniela este ca, atunci când Culiță se întoarce de la Survivor, să fie un alt bărbat, să se cumințească. Să își asume că va deveni tată, să reușească Daniela unde nu am reușit eu. Acum, sincer, fiecare își vede de viața lui’, a mai adăugat cântăreața.

Culiță Sterp nu-și mai încape în piele de fericire, după ce iubita lui l-a anunțat că este însărcinată. Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua și Daniela Iliescu urmează să devină părinți pentru prima oară anul acesta.

Daniela Iliescu este gravidă în patru luni

iubita lui culita sterp
Iubita lui Culiță Sterp, prima apariție la tv! A recunoscut că este însărcinată

Recent, ea a avut o intervenție telefonică la emisiunea ‘Teo Show’ și a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația cu Culiță Sterp și relația lor. În prezent, Culiță Sterp este plecat la ‘Survivor România’.

Deși nu îl are alături pe iubitul său, Daniela Iliescu a mărturisit că sarcina decurge perfect. Ea nu a dezvăluit ce sex va avea bebelușul.

‘Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă’, a dezvăluit Daniela Iliescu, la Kanal D.

citește și...