Cât cheltuiește lunar Oana Roman pe facturi și cumpărături. Suma nu e deloc mică!

27.04.2021, 11:34
Cât cheltuiește lunar Oana Roman pe facturi și cumpărături. Suma nu e deloc mică!
Cât cheltuiește lunar Oana Roman pe facturi și cumpărături. Suma nu e deloc mică!

Oana Roman a dezvăluit câți bani dă în fiecare lună pe facturi și pe cumpărăturile pentru casă.

Oana Roman a fost întrebată de fanii săi din mediul online despre banii pe care îi dă lunar pentru facturi și diverse cumpărături. vedeta a mărturisit că cheltuiește mai mult de 1.500 de euro în fiecare lună.

„Destul de mult. Peste 1500 de euro”, le-a spus Oana Roman celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, relatează revista Unica.

Oana Roman e din nou singură

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

Oana Roman a afirmat că nu ar avea nimic de spus dacă Marius Elisei, fostul său soț, ar face un copil cu altcineva. „Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, a declarat vedeta.

Oana Roman a vorbit și despre cum este Marius Elisei ca tatăc, explicând că acesta s-a implicat foarte mult în creșterea fiicei lor, Isabela. ”Îți dai seama că resimte situația, dar noi tocmai de asta suntem în relații bune, ca să nu resimtă situația chiar atât de acut. Nu știu cât o să dureze, dar deocamdată… Isa e foarte legată de el, pentru că Marius s-a implicat foarte mult în creșterea ei. A schimbat-o, i-a dat să mănânce, a legănat-o, a fost tată nu normă întreagă. La început am fost foarte bolnavă și eu nu puteam să o car în brațe, iar el a făcut niște lucruri pe care eu nu le puteam face”, a mai spus aceasta.

citește și...