Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, spune tot despre iubitul ei. ”Tata știe el de la banchetul meu, din clasa a 8-a. Îi place tare mult de el”

14.12.2022, 16:21
Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, spune tot despre iubitul ei. ”Tata știe el de la banchetul meu, din clasa a 8-a. Îi place tare mult de el”
Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, spune tot despre iubitul ei

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, a dat amănunte din viața ei. Printre altele, tânăra, în vârstă de 20 de ani, a vorbit și despre relația de cuplu pe care o are. ”Tata știe el de la banchetul meu, din clasa a 8-a. Îi place tare mult de el. Ar vrea să fie socru!”, a dezvăluit Carmina. Liviu Vârciu mai are doi copii pe lângă Carmina.

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, este o tânără foarte frumoasă. Anul viitor împlinește 21 de ani. ”A trecut timpul. Îmbătrânesc și eu, fac 21 de ani anul viitor, deja sunt femeie matură! Îmi iau viața în propriile mâini, asta e!”, a declarat Carmina pentru click.ro.

Pentru aceeași sursă, Carmina a dat amănunte și despre relația cu iubitul său.

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, spune tot despre iubitul ei. ”A zis tata ceva, a bătut toba și a dus vestea, așa că am zis că nu mai am de ce să mă ascund”

”Am o relație de ceva timp, de aproape șapte ani! De la 14 ani, de fapt. A fost așa mai ascunsă, că nu am vrut să se știe, am vrut sa țin așa personal. Dar, la un moment dat, a zis tata ceva, a bătut toba și a dus vestea, așa că am zis că nu mai am de ce să mă ascund. Acum știe toată lumea. Ne știm din clasa a opta, eram în clase diferite, dar în același an. Așa au trecut anii peste noi. (…) Momentan mai stăm, nu mă gândesc la căsătorie, la copii. Vreau să fac chestii cu viața mea. În nici un caz în momentul ăsta, poate peste vreo șapte ani”, a mărturisit Carmina.

Întrebată dacă a primit inelul de la iubitul ei, fata lu Liviu Vârciu a răspuns: ”Da, dar a fost cadou de ziua mea, nu e un inel promițător. Tata știe el de la banchetul meu, din clasa a 8-a. Îi place tare mult de el. Ar vrea să fie socru!”.

Liviu Vâciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară în anul 2020. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.  Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului. În luna septembrie a anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.  Recent, Anda Călin  și-a deschis o afacere. Este vorba despre un salon de înfrumusețare în zona Pipera.
citește și...