Carmen Harra, despre Petrică Mâțu Stoian. ”A avut premoniția unei cumpene în viața lui și s-a pregătit de moarte”

10.11.2021, 11:40
Carmen Harra, despre Petrică Mâțu Stoian. ”A avut premoniția unei cumpene în viața lui și s-a pregătit de moarte”
Carmen Harra, despre Petrică Mâțu Stoian. ”A avut premoniția unei cumpene în viața lui și s-a pregătit de moarte”

Vizionara Carmen Harra, în vârstă de 66 de ani, a făcut declarații legate de moartea celui care a fost cântărețul de muzică populară petrică Mâțu Stoian. ”A avut premoniția unei cumpene în viața lui și s-a pregătit de moarte”, a spus Carmen Harra. Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață în data de 6 noiembrie și este înmormântat astăzi la Craiova.

Carmen Harra a analizat numerologia artistului Petrică Mâțu Stoian.

Vizionara este de părere că interpretul de muzică populară și-ar fi presimțit moartea.

Carmen Harra, despre Petrică Mâțu Stoian. ”Dacă ajungea la spital, măcar cu câteva ore înainte, acum trăia”

”Codificarea lui arată că putea trăi până la 79 de ani. La 61 de ani apare, într-adevăr, o cumpănă (are cifra 7 în codul destinului, 6+1=7) pe care însă o putea depăși dacă acționa la timp. Dacă ajungea la spital, măcar cu câteva ore înainte, acum trăia. Avea plămânii foarte afectați după covid și avea nevoie urgentă de tratament specializat, terapia cu ozon nu a fost cea mai inspirată decizie pentru starea lui”, a explicat Carmen Harra pentru playtech.ro.

”A avut premoniția unei cumpene în viața lui și s-a pregătit de moarte, așa se explică grija din ultima perioadă pentru locul lui de veci. El se simțea foarte obosit, chiar dacă aparent era bine și încerca să își reia activitatea normală. Îmi pare rău pentru el, a fost un artist foarte talentat și putea să trăiască și să ne încânte, mai departe, până la 79 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a mai spus aceasta.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Artistul, care se afla în recuperare post-COVID, a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.  Acesta a fost adus la SJU Reşiţa de la o clinică din Caraş-Severin unde făcea terapie hiperbară post-COVID. Sora lui Petrică Mâțu Stoian a cerut medicilor ca luni, 8 noiembrie, să fie făcută autopsia pentru a ști cu exactitate ce anume s-a întâmplat. Reprezentanții clinicii au făcut și ei declarații. Procurorii cercetează modul în care artistul a decedat la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la Clinica Nera pentru tratament post-Covid. În anul 2019, Petrică Mâțu Stoian fusese diagnosticat cu cancer.

Trupul neînsufleţit al regretatului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului Maria Tănase, Craiova, acolo unde a fost angajat timp de 14 ani. Solistul de muzică folclorică va fi înmormântat în costum popular. Ulterior, sicriul a fost dus la Teatrul Naţional din Craiova. Petrică Mâţu Stoian va fi condus pe ultimul drum miercuri, 10 noiembrie. Acesta va fi înmormântat la cimitirul Ungureni, din Craiova.

citește și...