Tragedia care i-a distrus sistemul imunitar lui Petrică Mâțu Stoian! A slăbit 24 de kilograme brusc și asta l-a expus în fața COVID-19!

06.11.2021, 20:59
Tragedia care i-a distrus sistemul imunitar lui Petrică Mâțu Stoian! A slăbit 24 de kilograme brusc și asta l-a expus în fața COVID-19!
Petrica Matu Stoian canta in deschiderea concertului "Benone 77", la Sala Palatului din Bucuresti, joi, 22 mai 2014. Concertul aniversar "Benone 77" celebreaza 77 de ani de viata, dintre care 60 de activitate muzicala, a interpretului de muzica populara Benone Sinulescu. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă seară, după ce se afla la terapie intensivă la Spitalul de Urgență Reșița. Acestuia i s-a făcut rău în jurul zilei de sâmbătă și a fost dus de urgență la spital.

Marelui artist i s-a făcut rău în timp ce se afla în tratament post COVID-19 la o clinică privată din Caraș Severin.

Petrică Mâțu Stoian a suferit de COVID-19 și sâmbătă seară a murit!

Starea lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a ameliorat deloc pe parcursul acestei zile, lucru dezvăluit și de medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

”Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, a spus medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Constantin Enceanu, șocat de decesul prietenului său

Una dintre primele personalități care au reacționat în urma decesului lui Petrică Mâțu Stoian a fost chiar Constantin Enceanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului trecut la cele veșnice.

„Ce sa spun, sunt răvășit. Nu-mi vine să cred că am pierdut unul din cei mai buni prieteni. Joi in jurul orei 20:30, ne intorceam de la București, el era in Craiova și era foarte aglomerat. Atunci mi-a spus că pleacă, că vrea să se refacă 20 zile la clinica, dar nu stiam la ce clinică.E unul dintre prietenii mei și a plecat atât de repede. Nu îmi vine să cred, ne sunam mereu, ne ceream părerea.

Nu se poate! A fost dur Dumnezeu în seara asta. Mi-a luat cel mai bun prieten, nu mă pot împăca cu ideea asta. E greu să vă povestesc. În câteva minute.. toată prietenia noastră. În seara asta mi s-a întâmplat un lucru ciudat. După ce a intrat în stop cardio-respirator, am sunat un prieten să îl anunț. Chiar atunci am aflat că a murit. Nu se poate!”, a declarat Constantin Enceanu la România TV.

citește și...