Care este, de fapt, numele din buletin al Ginei Pistol. ”Nici mama nu mai știe”

05.06.2022, 14:29
Care este, de fapt, numele din buletin al Ginei Pistol. ”Nici mama nu mai știe”
Care este, de fapt, numele din buletin al Ginei Pistol. ”Nici mama nu mai știe”

Prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit care este, de fapt, prenumele pe care îl are în acte.  În realitate, partenera de viață a cântărețului Smiley se numește georgeta Pistol. ”Nici mama nu mai știe că mă cheamă Georgeta”, a mărtrisitr Gina Pistol la o emisiune online.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Deși toată lumea o știe sub numele Gina, adevăratul nume al blondei este Georgeta.

Care este, de fapt, numele din buletin al Ginei Pistol. ”Nu mi-a zis nimeni Georgeta, nici nu cred că știu oamenii că mă cheamă Georgeta”

Prezentă la o emisiune online, Gina Pistol a făcut declarații despre adevăratul său prenume.

”Eu rezonez cu Gina. Dar aș vrea să îmi pun Gina în toate actele. Nu mi-a zis nimeni Georgeta, nici nu cred că știu oamenii că mă cheamă Georgeta, nici mama nu mai știe că mă cheamă Georgeta. Nici eu. Și uit! Eu rezonez, a fost dorința mamei mele, Gina”, a explicat vedeta, citată de spynews.ro.

De ce nu mai prezintă Gina Pistol ”Asia Express”

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum ”America Express” va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru ”Asia Express”.

Prezentă la podcastul la „#searadupa7”, realizat de Gabriel Fereșteanu, la PRO FM, Gina Pistol a explicat care este motivul pentru care nu mai prezintă noul sezon ale emisiunii ”Asia Express”, devenită acum ”America Express”.

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile. Asta înseamnă foarte mult. În etapa în care este acum, copilul se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era acum o săptămână, parcă e alt copil. Are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a declarat vedeta, potrivit libertateapentrufemei.ro.

citește și...