Când începe noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”

29.08.2021, 12:08
Când începe noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”
Când începe noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”

Un nou sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil” urmează să fie difuzat de postul de televiziune Kanal D. Show-ul revine pe micile ecrane în data de 8 septembrie. Din juriul noului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil” nu mai face parte binecunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu. Noul jurat la emisiune este Tibi Clenci.

Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” va avea premiera miercuri, 8 septembrie, la ora 22:30, la Kanal D.

Show-ul va putea fi urmărit, la Kanal D, patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, si în serile de sâmbătă, de la ora 22:00.

Când începe noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Ce a declarat Ilinca Vandici

“Au început filmările și vă pot spune că e o efervescență incredibilă pe platourile de filmare. Concurentele sunt ambițioase, surprinzătoare, iar jurații reprezintă pentru ele acei antrenori, mentori de care au nevoie pentru a străluci cu adevărat de-a lungul acestei călătorii stilistice, pe care nu întâmplător, în acest sezon, o numim Metamorfoza. Concurentele vor evolua, îmbogățindu-se stilistic, transformându-se sub ochii noștri. Va invit să fiți alături de ele și să vă bucurați de un show total”, spune Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D.

Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela, cele nouă concurente înscrise în bătălia pentru titlul de cea mai stilată femeie din România și premiul de 100.000 de lei, sunt pregătite de întâlnirea cu telespectatorii și nerăbdătoare să demonstreze că au abilitățile necesare pentru a cuceri atât juriul, cât și publicul.

Alexandra Ungureanu a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Șase vedete au concurat în finala ultimului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc în data de 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.

“Este ceva ce mi-am dorit mult! Am luptat, am muncit mai mult decât am luptat. Atâția oameni au venit spre mine, m-au cunoscut, m-au descoperit ca om, deși cânt de atâția ani, dar eu am fost o revelație în acest concurs și nu îmi vine să cred… Și asta am învățat, oricând poți să o iei de la zero, oricând te poți reiventa, oricând, în momentul în care crezi în tine, poți face diferența”, a mărturisit artista la acea vreme.

citește și...