Alte cinci vedete concurează la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ioana Filimon și Otniela Sandu printre ele

31.07.2021, 11:50
Alte cinci vedete concurează la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ioana Filimon și Otniela Sandu printre ele
Alte cinci vedete concurează la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ioana Filimon și Otniela Sandu printre ele

Noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” va începe în toamna acestui an la postul de televiziune Kanal D. S-au aflat deja care vor fi  câteva dintre vedetele care vor participa la show-ul de stil prezentat de Ilinca Vandici. Printre acestea se numără Ioana Filimon, Otniela Sandu și Mădălina Pamfile.

Un nou sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzat de postul de televiziune Kanal D în toamna acestui an. Primele vedete care au fost anunțate că vor participa la emisiune au fost cântărețele Anda Adam și Nicoleta Nucă.

Acum s-a aflat numele altor cinci vedeta care vor concura la show-ul de stil moderat de Ilinca Vandici.

Alte cinci vedete concurează la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela Sandu și Ioana Filimon

Numele altor cinci concurente la ”Bravo, ai stil! Celebrities” au fost anunțate de Kanal D. Acesta sunt: Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela Sandu și Ioana Filimon. Ultimele două au au fost coechipiere la “Ferma vedetelor”, în anul 2019. Roxana Erdei sau Ruxi, așa cum este cunoscută publicului, este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor, potrivit kanald.ro. Sensy vine în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” cu o experiență de peste 15 ani în Social Media. Mădălina Pamfile a fost una dintre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de succes ca fotomodel. “Am acceptat provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu modă”, a spus aceasta.

Ioana Filimon este un fotomodel de succes, atât în țară cât și în străinătate și una dintre cele mai frumoase femei din România, deținând două titluri importante de miss în palmares, Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018. “Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez.La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil ”cu clasă”. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii”, a declarat Ioana Filimon, potrivit sursei citate.

Otniela Sandu este absolventă de Jurnalism și pasionată de actorie. Otniela s-a dedicat artei cinematografice, având roluri secundare în filme de lung metraj și într-un serial online. A participat la mai multe show-uri de televiziune: “Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”.

 

Alexandra Ungureanu a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”

 

Șase vedete au concurat în finala ultimului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc în data de 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.

“Este ceva ce mi-am dorit mult! Am luptat, am muncit mai mult decât am luptat. Atâția oameni au venit spre mine, m-au cunoscut, m-au descoperit ca om, deși cânt de atâția ani, dar eu am fost o revelație în acest concurs și nu îmi vine să cred… Și asta am învățat, oricând poți să o iei de la zero, oricând te poți reiventa, oricând, în momentul în care crezi în tine, poți face diferența”, a mărturisit artista la acea vreme.

citește și...