Schimb dur de replici între Cristina Șișcanu și Maurice Munteanu, la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. ‘A adunat hârtia igienică pe toc’

04.12.2020, 16:38
Schimb dur de replici între Cristina Șișcanu și Maurice Munteanu, la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. 'A adunat hârtia igienică pe toc'
Schimb dur de replici între Cristina Șișcanu și Maurice Munteanu, la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Cristina Șișcanu și Maurice Munteanu au avut un schimb dur de replici, joi seară (3 decembrie, în emisiunea ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. 

Competiția de stil de la Kanal D se apropie de final, iar tensiunile dintre concurente este tot mai mare pe zi ce trece.

Vedetele încearcă pe cât posibil să obțină cât mai multe steluțe din partea juraților, care nu ezită să le taxeze la cea mai mică greșeală.

Cristina Șișcanu, criticată de Maurice Munteanu

În vizorul lui Maurice Munteanu a intrat Cristina Șișcanu, care a uitat un mic detaliu când a defilat la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

Soția lui Mădălin Ionescu avea pe talpa sandalelor noi lipită o hârtie albă pe talpa, motiv pentru care a fost aspru criticată de Maurice Munteanu. Juratul i-a spus acesteia să își adune hârtia igienică de pe toc, înainte de a afla că era de fapt un bon de hârtie.

Maurice: N-ar fi nicio problemă dacă doamna Șișcanu n-ar fi adunat hârtia igienică pe toc. Stimată domană, vă rog să rezolvați această problemă. Poate dumneavoastră nu ați fost atentă când… mă rog.

Cristina Șișcanu: Este un bon, Maurice!

Maurice: înțelegem, stimată doamnă, că ați fost pe la chioșc.

Cristina Șișcanu: Un bon pentru transport personal.

Nu a obținut nicio steluță

Cristina Șișcanu a fost nemulțumită și de jurizarea ținutei sale. Cătălin Botezatu i-a criticat piesele vestimentare alese, iar vedeta a luat foc.

Cătălin Botezatu: Materialul sacoului nu se potrivește cu această fustă zebrată, care pare ușor spălăcită. Voi mai purtați și rochii de la Second Hand, dar asta nu înseamnă să le luați pe toate de acolo.

În culisele emisiunii, Cristina Șișcanu a răbufnit: Jurizarea nu este corectă, nu mă mai interesează jurizarea, eu o să mă distrez. 

citește și...