FOTO / Alexandra Ungureanu a câștigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine s-a luptat în finală

20.12.2020, 09:33
FOTO / Alexandra Ungureanu a câștigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”.  Cu cine s-a luptat în finală
Alexandra Ungureanu a câștigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine s-a luptat în finală

Cântăreața Alexandra Ungureanu este cea care a câștigat finala emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D.

Finala emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc sâmbătă, 19 decembrie 2020, la postul de televiziune Kanal D. În finală s-au calificat șase vedete: Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Andreea Tonciu, Deea codrea, Oana Radu și Cristina Șișcanu. Rând pe rând, câte una dintre finaliste a fost eliminată, astfel că bătălia finală s-a dat între Alexandra Ungureanu și Theo Rose.

Alexandra Ungureanu este castigatoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”! Concurenta a fost aleasa in cadrul galei in direct, in urma voturilor telespectatorilor. aceasta a intrat in posesia cecului de 100.000 de lei si a titlului pentru care a luptat intreaga competitie stilistica. Pe durata show-ului, Alexandra Ungureanu a abordat diferite stiluri vestimentare, a pus in scena momente artistice inedite, surprinzand prin curajul abordarilor, si a imbratisat de fiecare data provocarile venite din partea celor trei jurati ai emisiunii – Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri din cariera sa

Într-un interviu pentru revista Viva, Alexandra Ungureanu a vorbit despre cariera sa, mărturisind că muzica este marea sa dragoste.

”Cu siguranță, muzica este dragostea supremă, dar se leagă foarte strâns una de alta. Și felul în care te îmbraci este tot un mod de exprimare care poate fi dus la nivel de artă. De când am participat la „Bravo, ai stil! Celebrities, mi-am dat seama că țin la unele outfituri prezentate ca la piesele mele muzicale. Îmi transmit emoții și mă transportă în orice dimensiune, cât mă duce imaginația”, a spus ea.

”Primii ani din proiectul Crush au fost ca o răsplată pentru toți anii de încercări, muncă, speranță, deziluzii, abandon și luat de la capăt. Au fost cei mai frumoși ani, ca prospețime, entuziasm, și un succes îmbătător. Mai departe, au fost și victorii nemeritate, rezultate obținute din inerție, dar și multă muncă urmată de eșec total. Niciodată nu știi ce-ți rezervă viitorul în acest domeniu”, a mai spus artista.

citește și...