Când începe noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil”. Ce a declarat prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici

27.07.2021, 10:09
Când începe noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil”. Ce a declarat prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici
Când începe noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil”. Ce a declarat prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici

S-a aflat când începe noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Emisiunea de stil revine pe micile ecrane începând din toamnă. Prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a făcut declarații despre noul sezon al show-ului de televiziune ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Emisiunea ”„Bravo, ai stil!”, revine cu cel de-al șaptelea sezon în toamna acestui an, anunță kanald.ro.

Nouă concurente pornesc într-o călătorie care le va transforma din celebrități, în repere de stil.

Când începe noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil”. Ilinca Vandici: ”Am emoții uriașe”

Ilinca vandici, prezentatoarea show-ului de stil de la Kanal D a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare noul sezon al emisiuni și că are mari emoții.

“Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din Bravo, ai stil! Celebrities”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit surtsei mai sus-menționate.

Alexandra Ungureanu a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Șase vedete au concurat în finala ultimului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc în data de 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.

“Este ceva ce mi-am dorit mult! Am luptat, am muncit mai mult decât am luptat. Atâția oameni au venit spre mine, m-au cunoscut, m-au descoperit ca om, deși cânt de atâția ani, dar eu am fost o revelație în acest concurs și nu îmi vine să cred… Și asta am învățat, oricând poți să o iei de la zero, oricând te poți reiventa, oricând, în momentul în care crezi în tine, poți face diferența”, a mărturisit artista la acea vreme.

citește și...