Cabral spune lucrurilor pe nume. ”Eu chiar am nevoie de o pauză, adică nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă”

30.11.2022, 14:46
Cabral spune lucrurilor pe nume. ”Eu chiar am nevoie de o pauză, adică nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă”
Cabral spune lucrurilor pe nume.

Prezentatorul de televiziune Cabral, pe numele său întreg Cabral Neculai Ibacka Zabana, a anunțat, pe blogul său, că a decis să își ia o pauză în plan profesional pentru a se odihni și pentru a petrece mai mult timp alături de familia sa.  Acum, aceasta a dat mai multe declarați în acest sens în cadrul unui interviu. ”Eu chiar am nevoie de o pauză, adică nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă”, a spus Cabral, în vârstă de 45 de ani.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat că a ales numele Tiago pentru fiul său și al actualei sale soții, Andreea Ibacka. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

În ceea ce privește viața profesională, Cabral a prezentat numeroase emisiunii TV. În prezent, acesta este moderatorul emisuni ”Ce spun românii”, de la Pro TV.  Cel mai recent proiect al său a fost show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care l-a filmat în Republica Dominicană alături de Adela Popescu. După încheierea acestei competiții, Cabral a transmis un mesaj în mediul online în care a mărturisit că vea să își ia o pauză în plan profesional pentu a se odihni și pentru a fi alături de familia sa. Acum, Cabral a dat mai multe declarații despre acest subect în cadrul unu interviu pentru click.ro.

Cabral spune lucrurilor pe nume. ”Trebuie să iau o pauză, pentru că simt nevoia, că sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez”

”Trebuie să iau o pauză, pentru că simt nevoia, că sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez. Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite şi nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta. Să stau, acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an…”, a declarat Cabral pentru sursa mai sus-menționată.

”Emisiunea (n.r. ”Ce spun români”) , acum, e pe post. Dar, la un moment dat, trebuie să intre în pauză. Trebuie. E normal, e organic, e bine. Asta o dată! În al doilea rând, eu chiar am nevoie de o pauză, adică nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă. Fac o grămadă de lucruri şi e momentul să respir”, a adăugat prezentatorul TV.

citește și...