Bucurie mare pentru chef Florin Dumitrescu. Le-a dat vestea fanilor!

31.07.2021, 16:01
Bucurie mare pentru chef Florin Dumitrescu. Le-a dat vestea fanilor!
Bucurie mare pentru chef Florin Dumitrescu. Le-a dat vestea fanilor!

Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 33 de ani, are motive de bucurie. După o perioadă îndelungată de ezitări, acesta a decis să cfacă școala de șoferi și să dea examenul pentru permisul de conducere. Juratul de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” și-a anunțat fanii că a trecut cu brio de traseu și așteaptă să fie șofer cu acte în regulă.

Chef Florin Dumitrescu și-a anunțat fanii din mediul online că a a avut examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Juratul de la emisiunea ”Chefi la cuțite” a trecut cu brio de examenul la traseu.

Bucurie mare pentru chef Florin Dumitrescu. ”Aștept permisul”


Chef Florin Dumitrecu a transmis un mesaj pe contul său de socializare după ce a trecut examenul pentru permisul de conducere.

”Am luat examenul. Astept permisul. Stati in casa ?? Multumesc instructorului meu care m-a invatat cum sa imi depasesc frica de sala, legislatie, dar si cum sa conduc sa iau admis cu 0 greseli la traseu!”, a spus acesta.

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit și are două fetițe

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia. Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu. Partenera de viață a juratului de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” a explicat, recent, cum este acesta acasă, departe de lumina reflectoarelor.

”Pe micul ecran vedeți doar o parte din cum e el, adică un foarte bun profesionist, un om competitiv, un bucătar extrem de bun. Acasă, de multe ori, după filmări, are nevoie de o perioadă de recuperare și e tăcut și inactiv.  Preferă să stea cu noi, să ne asculte și să se încarce cu energia de acasă. În rest, e jucăuș când trebuie, e serios când avem de luat decizii și e capul familiei, el le rezolvă mai pe toate.  Eu sunt cu idei multe, cu organizarea, el face ca lucrurile să se întâmple”, a dezvăluit Cristina Sima.

citește și...