VIDEO / Miță de la ”Bere Gratis” e nașul lui Chef Florin Dumitrescu. Ce dezvăluiri a făcut la ”Chefi la cuțite”

21.04.2021, 10:24
VIDEO / Miță de la ”Bere Gratis” e nașul lui Chef Florin Dumitrescu. Ce dezvăluiri a făcut la ”Chefi la cuțite”
VIDEO / Miță de la ”Bere Gratis” e nașul lui Chef Florin Dumitrescu. Ce dezvăluiri a făcut la ”Chefi la cuțite”

Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu. Artistul a fost prezent la emisiunea ”Chefi la cuțite”, undse a făcut dezvăluiri.

Mihai Georgescu, zis și Miță, solistul trupei Bere Gratis, a venit să le facă o surpriză chefilor în ediția 24 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. printre altele, artistul a dezvăluit că este nașul lui chef Florin Dumitrescu. ”Este cea mai frumoasă ocazia de a-mi vedea finul. În ipostaza asta nu ne-am întâlnit niciodată. Finul meu este Florin. N-are rost să-i mai spun și Dumitrescu”, a spus Miță, care este căsătorit cu vedeta de televiziune Liana Stanciu.

”Prietenia noastră cu ei (n.r. cu chef Florin Dumitrescu și soția lui) a evoluat exact așa cum am însămânțat-o, cu dragoste și cu bucuria de a ne întâlni. Și atunci când Cristina a rămas însărcinată, am prim it telefon și ne-a zis: ”Băi, uite, ne-am dori să fiți nașii copilului”. După aia a fost căsătoria și așa mai departe. Ei sunt niște oameni foarte frumoși, niște părinți responsabili și ne bucurăm să avem asemenea fini”, a completat artistul.

Ce a declarat soția lui chef Florin Dumitrescu despree relația lor

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia.

Partenera de viață a juratului de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” a explicat cum este acesta acasă, departe de lumina reflectoarelor.

”Pe micul ecran vedeți doar o parte din cum e el, adică un foarte bun profesionist, un om competitiv, un bucătar extrem de bun. Acasă, de multe ori, după filmări, are nevoie de o perioadă de recuperare și e tăcut și inactiv.  Preferă să stea cu noi, să ne asculte și să se încarce cu energia de acasă. În rest, e jucăuș când trebuie, e serios când avem de luat decizii și e capul familiei, el le rezolvă mai pe toate.  Eu sunt cu idei multe, cu organizarea, el face ca lucrurile să se întâmple”, a dezvăluit Cristina Sima.

citește și...