Chef Florin Dumitrescu, despre relația cu soția sa. ”Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună”

29.10.2020, 11:21
Chef Florin Dumitrescu, despre relația cu soția sa. ”Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună”
Chef Florin Dumitrescu, despre relația cu soția sa. ”Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună”

Chef Florin Dumitrescu și-a amintit de începuturile relației sale cu partenera sa de vuiață, Cristina.

Chef Florin Dumitrescu a aniversat de curând zece ani de când formează un cuplu cu Cristina Sima. Acesta a făcut dezvăluiri despre începuturile relației lor.

”10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar. Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi. Tin minte si acum, poza asta ii era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul. Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti! Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti!Te iubesc, Sima! @cristinasimadumitrescu”, a spus chef Florin Dumitrescu în mediul online.

Cum este chef Florin Dumitrescu dincolo de lumina reflectoarelor

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia. Partenera de viață a juratului de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” a explicat cum este acesta acasă, departe de lumina reflectoarelor.

”Pe micul ecran vedeți doar o parte din cum e el, adică un foarte bun profesionist, un om competitiv, un bucătar extrem de bun. Acasă, de multe ori, după filmări, are nevoie de o perioadă de recuperare și e tăcut și inactiv.

Preferă să stea cu noi, să ne asculte și să se încarce cu energia de acasă. În rest, e jucăuș când trebuie, e serios când avem de luat decizii și e capul familiei, el le rezolvă mai pe toate.

Eu sunt cu idei multe, cu organizarea, el face ca lucrurile să se întâmple”, a dezvăluit Cristina Sima.

citește și...