Brigitte Pastramă a răbufnit. ”E bătaie de joc, nu mai suport”

06.09.2021, 13:24
Brigitte Pastramă a răbufnit. ”E bătaie de joc, nu mai suport”
Brigitte Pastramă a răbufnit. ”E bătaie de joc, nu mai suport”

Brigitte Pastramă s-a enervat pe muncitorii de la șantier și a răbufnit. Aceasta a fost deranjată de mizeria lăsată de muncitori în urma lor. Vedeta a comentat în timp ce s-a apucat să strângă ea gunoaiele. ”E bătaie de joc, nu mai suport”, a comentat Brigitte Pastramă în timp ce se ocupa de curățenie.

Reality-show-ul lui Brigitte și Florin Pastramă a revenit pe micile ecrane la postul de televiziune Antena Stars. De data aceasta, cei doi au decis să le arate telespectatorilor, în cadrul show-ului ”Brigitte & Pastramă”, cum se ocupă de afaceri.

Ajunsă la localul ei, Brigitte Pastramă a fost deranjată de mizeria lăsată de muncitorii de pe șantier. Îmbrăcată elegant, aceasta a pus ea mâna pe mătură și a adunat gunoaiele.

Brigitte Pastramă a răbufnit. ”Urăsc să fac curat după alții”

”Fac eu curățenie dacă le-am dat liber femeilor, dar e bătaie de joc, nu mai suport, urăsc să fac curat după alții. N-am venit pregătită pentru așa ceva, dar ce să fac… Am zis că vin doar să supraveghez, dar acum în haine bune mătur, dar ce să mai comentez că doar fac pentru mine. Asta e, nu-i problemă, e de muncă. Dar avem scrumiere, nu trebuie să mai arunce țigări pe jos, că eu le mătur, nu altcineva. Nu e ok, acasă la ei nu le aruncă pe jos. M-am săturat! Dacă știam aduceam fete care să facă, dar n-am știut, așa că muncesc eu. Mama ei de treabă…”, a comentat Brigitte Pastramă, citată de spynews.ro.

”Muncitorii au lăsat sticle, pachete de țigări, era o mizerie de nedescris. Așa că Brigitte a zis să facem noi, când e de dat cu mătura, ea e prima. A măturat tot, deși era îmbrăcată, nu mai zic în ce sume. Nu e normal, dar împreună le facem pe toate”, a spus și soțul lui Brigitte, Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă au avut probleme din cauza afacerii cu măști contrafăcute

Polițiștii au făcut în data de 22 iulie 2021 percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi au fost acuzați că ar fi pus în vânzare măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux. Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2. Cei doi ar fi vândut măști pe tot parcursul anului 2020. O mască costa între 70 și 90 de lei, iar Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut sute de bucăți.

Anchetatorii spun că cei doi nu aveau dreptul să folosească brandurile sub care vindeau mărcile. Măștile nu ofereau protecție. După ce ea și soțul ei au fost puși sub control judiciar, Brigitte Pastramă a luat atunci o decizie radicală, și anume aceea de a nu mai apărea în spațiul public.

citește și...