Percheziții la Brigitte și Florin Pastramă. Sunt acuzați că ar fi vândut măști de firmă contrafăcute

22.07.2021, 12:50
Percheziții la Brigitte și Florin Pastramă. Sunt acuzați că ar fi vândut măști de firmă contrafăcute
Percheziții la Brigitte și Florin Pastramă. Sunt acuzați că vindeau măști de firmă contrafăcute

Percheziii acasă la Brigitte și Florin Pastramă acasă, joi dimineață, 22 iulie 2021. Bruneta și partenerul ei de viață sunt acuzați că ar fi pus în vânzare măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux. Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2.

Polițiștii au făcut joi dimineață percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi sunt acuzați că ar fi pus în vânzare măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux precum Gucci, Louis Vuitton și Fend, relatează Digi24. Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2. Sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele celor două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cei doi ar fi vândut măști pe tot parcursul anului 2020. O mască costa între 70 și 90 de lei, iar Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut sute de bucăți. Anchetatorii spun că cei doi nu aveau dreptul să folosească brandurile sub care vindeau mărcile. Măștile nu ofereau protecție.

Percheziții la Brigitte și Florin Pastramă. Ce au transmis reprezentanții legii

Reprezentanții poliției au transmis un comunicat după descinderile la locuința lui Brigitte și Florin Pastramă.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul Poliției, conform spynews.ro.

citește și...