Brigitte și Florin Pastramă vor fi cercetați sub control judiciar. Ce se va întâmpla cu măștile de lux contrafăcute

24.07.2021, 08:01
Brigitte și Florin Pastramă vor fi cercetați sub control judiciar. Ce se va întâmpla cu măștile de lux contrafăcute
Brigitte și Florin Pastramă vor fi cercetați sub control judiciar. Ce se va întâmpla cu măștile de lux contrafăcute

Ies la iveală noi detalii șocante despre soții Pastramă! Zilele trecute, Florin și Brigitte Pastramă au fost duși la audieri, fiind acuzați de contrafacerea unei mărci, dar și vinderea produselor contrafăcute.

În fața procurorilor, Florin și Brigitte Pastramă și-au recunoscut faptele și au mărturisit că nu au știut că vânzarea măștilor false de lux constituie o infracțiune. Măștile respective vor fi trimise în Franța, la Paris, la celebra casă de modă, pentru a se constata dacă acestea sunt niște copii.

Brigitte și Florin Pastramă, sub control judiciar timp de 60 de zile

Pe tot parcursul anului 2020, soții Pastramă ar fi vândut sute de bucăți de măști, iar prețul uneia varia între 70 și 90 de lei. De asemenea, pentru că erau contrafăcute, măștile nu ofereau protecție.

În schimb, soții Pastramă se află sub control judiciar pentru 60 de zile și vor fi nevoiți să se prezinte regulat la secția de poliție pentru verificări.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul Poliției.

Soții Pastramă, din nou în conflict

Brigitte Pastramă și partenerul ei de viață, Florin Pastramă, sunt iar la cuțite! Vedeta i-a făcut soțului ei numeroase reproșuri. Fiul lui Brigitte Pastramă, Robert Sfăt, a încercat să intervină între mama sa și actualul ei soț și să pună capăt tensiunilor din cuplu, însă fără prea mare succes.

”Cât timp nu sunt respectată și sunt călcată în picioare, și îmi calcă munca în picioare, eu nu mai consider că vreau să am o relație cu un astfel de individ. Mă deranjează că el își ia meritele pe munca mea și pe jumătate de milion investit de mine. Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei și munca mea el să fie șmecher și eu slugă și când vine camera să mă scoată pe mine ingrată și rea? Să facă asta la el în Colentina, nu la mine.

El este eroul victimă. Nu-mi respectă munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligații față de el, atâta timp cât el nu aduce un ban în casă, măcar să mă respecte, dar el mă înjură de față cu angajații. Alta în locul meu nu-i călca și spala hainele. Am ajuns la capătul puterilor, de aia urlu și mă dau cu capul de pereți”, a spus Brigitte Pastramă, notează spynews.ro.

citește și...