Brigitte și Florin Pastramă revin la TV. ”Nu se mai filmează acasă”

01.09.2021, 11:22
Brigitte și Florin Pastramă revin la TV. ”Nu se mai filmează acasă”
Brigitte și Florin Pastramă revin la TV. ”Nu se mai filmează acasă”

Brigitte și Florin Pastramă revin pe micile ecrane cu reality-show-ul pe care îl au la postul de televiziune Antena Stars. De data aceasta, filmările pentru show-ul ”Brigitte & Pastramă” nu vor mai fi acasă la cei doi, ci pe șantier, cei doi vrând să arate cum se ocupă de afacerile pe care le au. ”Nu se mai filmează acasă”, a dezvăluit Brigitte Pastramă.

Reality-show-ul lui Brigitte și Florin Pastramă revine pe micile ecrane din această săptămână, la postul de televiziune Antena Stars.

De data aceasta, cei doi au decis să le arate telespectatorilor, în cadrul show-ului ”Brigitte & Pastramă”, cum se ocupă de afaceri.

Brigitte și Florin Pastramă revin la TV. ”O să fie despre viața noastră, dar nu se mai filmează acasă, ci la lucru”

”De mâine o să ne vadă telespectatorii. O să fie despre viața noastră, dar nu se mai filmează acasă, ci la lucru. În sezonul trecut am filmat despre viața noastră în general, dar pe la final ne-a apucat flama cu renovorile prin curte, așa că în vacanță am deschis un șantier întreg, de câteva hectare. Iar în acest sezon construim, muncim cu spor, facem lucruri interesante într-o are mare. O să fie mai multe șantiere, o să vedeți mai multe de mâine, nu construim case, ci chestii noi. O să construim tot felul de lucruri noi, unele chiar și ciudate, acum sperăm să ne și iasă, că ne mai și certăm. Amenajăm și locul de joacă ca să fie ok și dacă vine valul patru, vrem să facem o zonă și pentru iarnă. Shaormeria am închis-o, dar am închiriat spațiul, am investit prea mult, dar nu a mers. Ne prăbușean dacă acum nu investeam”, a dat detalii Brigitte Pastramă la emisiunea ”Xtra Night Show”, potrivit spynews.ro.

”Nu contează unde filmăm, important este ceea ce se întâmplă pentru că noi suntem un cuplu care avem foarte mult e de spus și se întâmplă foarte multe când Florin se întâlnește cu Brigitte. Împortant e să căutăm soluția cea mai bună. Mai avem parte și de alte personaje care bagă intrigi reale, ca în viața normală. Se întâmplă ca să mai bage intrigi, să fugă cu ceva sau altul care mai sparge ceva și unii dintre ei sunt de acord să apară, alții nu”, a mai spus soția lui Florn Pastramă.


Brigitte și Florin Pastramă au avut probleme din cauza afacerii cu măști contrafăcute

Polițiștii au făcut în data de 22 iulie 2021 percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi au fost acuzați că ar fi pus în vânzare măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux. Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2. Cei doi ar fi vândut măști pe tot parcursul anului 2020. O mască costa între 70 și 90 de lei, iar Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut sute de bucăți.

Anchetatorii spun că cei doi nu aveau dreptul să folosească brandurile sub care vindeau mărcile. Măștile nu ofereau protecție. După ce ea și soțul ei au fost puși sub control judiciar, Brigitte Pastramă a luat atunci o decizie radicală, și anume aceea de a nu mai apărea în spațiul public.

citește și...