Brigitte Pastramă, enervată la culme de soț. Cu ce o supără Florin Pastramă

21.07.2021, 13:04
Brigitte Pastramă, enervată la culme de soț. Cu ce o supără Florin Pastramă
Brigitte Pastramă, enervată la culme de soț. Cu ce o supără Florin Pastramă

Sunt iarăși tensiuni în relația de cuplu dintre Brigitte Pastramă și partenerul ei de viață, Florin Pastramă. Vedeta i-a făcut soțului ei numeroase reproșuri. Fiul lui Brigitte Pastramă, Robert Sfăt, a încercat să intervină între mama sa și actualul ei partener de viață și să pună capăt tensiunilor din cuplu, însă fără prea mare succes.

Brigitte și Florin Pastramă sunt din nou la cuțite. Bruneta a explicat, la reality show-ul pe care îl are la Antena Stars, ce o nemulțumește la partenerul ei de viață. Brigitte Pastramă susține că s-a sărurat că Florin Pastramă să își bată joc de munca și de banii ei, fără să îi arate respect.

”Cât timp nu sunt respectată și sunt călcată în picioare, și îmi calcă munca în picioare, eu nu mai consider că vreau să am o relație cu un astfel de individ. Mă deranjează că el își ia meritele pe munca mea și pe jumătate de milion investit de mine. Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei și munca mea el să fie șmecher și eu slugă și când vine camera să mă scoată pe mine ingrată și rea? Să facă asta la el în Colentina, nu la mine. El este eroul victimă. Nu-mi respectă munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligații față de el, atâta timp cât el nu aduce un ban în casă, măcar să mă respecte, dar el mă înjură de față cu angajații. Alta în locul meu nu-i călca și spala hainele. Am ajuns la capătul puterilor, de aia urlu și mă dau cu capul de pereți”, a spus Brigitte Pastramă, notează spynews.ro.

Brigitte Pastramă, enervată la culme de soț. Fiul ei a încercat să intervină


Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a încercat să intervină pentru a o vedea pe mama sa dericită alături de Florin Pastramă. ”Trebuie să fac cumva să îi împac, dar nu știu cum să fac. Sunt grei de cap amândoi, e foarte complicat”, a declarat acesta.

”Pe mine mă bucură să vă văd împreună, prefer să rămân imparțial, dar, pentru că ești mama mea, mai important pentru mine este ca tu să iei decizia bună. Gândește-te și vezi ce faci”, i-a spus Robert mamei sale.

citește și...