Bianca Drăgușanu știe exact ce vrea. ”Mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu o mașină ieftină”

23.10.2021, 11:47
Bianca Drăgușanu știe exact ce vrea. ”Mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu o mașină ieftină”
Bianca Drăgușanu știe exact ce vrea. ”Mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu o mașină ieftină”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, știe exact ce vrea. Vedeta a mărturisit, în cadrul unei emisiuni online, că i-ar fi greu să fie într-o relație cu un partener care nu are o situație materială cel puțin la fel de bună ca a sa. ”Mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu o mașină ieftină”, a afirmat răspăicat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Invitată la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre viața sa sentimentală, afirmând că bărbatul de lângă ea trebuie să stea foarte bine din punct de vedere financiar.

Bianca Drăgușanu știe exact ce vrea. ”Nu pot să iubesc un bărbat mai puțin potent financiar decât mine”

„Mi se pare perfect normal ca tu sa investesti totul in mine. Ce este cel mai important: timpul. Nu pot sa iubesc un barbat mai putin potent financiar decat mine. Eu sunt obisnuita sa traiesc la un anumit nivel, mi-ar fi greu sa ma indragostesc de un barbat cu o masina ieftina. E superficial, stiu. Daca el la 40 de ani nu are nimic construit inseamna ca nu are nimic in cap. Scrisul corect gramatical mă înnebunește. Daca imi scrii fara virgula si fara cratima esti block peste tot”, a declarat Bianca Drăgușanu, citată de wowbiz.ro.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a făcut declarații și despre comportamentul unor bărbați, explicând ce lecții a învâțat din fostele sale relații. „Un barbat care iti devine infidel o data si l-ai iertat, cred ca va fi infidel mereu. Un barbat care ridica mana la tine si l-ai iertat, o va face mereu. Un barbat care promite lucruri si nu se tine de ele, va repeta acest lucru. Am invatat ca oamenii nu se schimba, doar se adapteaza unor situatii si pot fi mai buni doar ca sa obtina ceva. Am invatat ca exista oameni perseverenti ca pot trece peste cadavre si pot face ravagii fara sa tina cont ca pot distruge suflete care nu le ofera decat iubire. Eu regret ca am fost naiva si am iertat si am crezut ca oamenii se pot schimba. Fundamental, oamenii nu se pot schimba. Isi schimba doar comportamentul si adopta alte strategii pana obtin ce vor”, a mai spus aceasta.

citește și...