Bianca Drăgușanu se laudă cu ce are în garderobă. ”Am 400 de stiletto, vreo 200 de sandale și vreo 150 de perechi de cizme”

02.03.2021, 13:04
Bianca Drăgușanu se laudă cu ce are în garderobă. ”Am 400 de stiletto, vreo 200 de sandale și vreo 150 de perechi de cizme”
Bianca Drăgușanu se laudă cu ce are în garderobă. ”Am 400 de stiletto, vreo 200 de sandale și vreo 150 de perechi de cizme”

Bianca Drăgușanu s-a lăudat cu încălțămintea pe care o are în dressing-ul său.

Bianca Drăgușanu este foarte mândră de dressing-u pe care îl are. Vedeta a mărturisit, la Antena Stars, că are aproximativ 400 de pantofi stiletto, 200 de sandale și 150 de perechi de cizme. „Pantofii sunt a 400-a pereche de stiletto pe care-i am. Am 400 de stiletto, vreo 200 de sandale și vreo 150 de perechi de cizme… Am ceasuri multe, dar ce contează? Nu măsurăm fericirea în lucruri materiale, fericirea se măsoară în lucrurile sufletești. Fericirea mea sunt ei: familia mea, copilul meu, prietenii mei apropiați care sunt puțini la număr”, a declarat vedeta, citată de spynews.ro.

„Ca fapt divers, până la 39 de ani am adunat destul de multe lucruri materiale, pentru că înafară de orice, mă duce capul. (…) Dacă vrei, vorbesc despre mine la infinit, fac și monolog sau stau și povestim două săptămâni încontinuu numai despre mine, despre afacerile mele, despre business-ul meu, despre pantofii mei”, a adăugat ea. Bianca Drăgușanu a rec unoscut că îi plac cadourile scumpe: „Da, îmi plac cadourile scumpe, accesoriile scumpe, dar nu în asta se măsoară fericirea. Acum sunt o femeie fericită, împlinită. Mereu sunt fericită”.

Bianca Drăgușanu, pregătită să se mărite a treia oară

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. Acum, Bianca Drăgușanu ar avea o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. Despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cuplat în vacanța petrecută împreună în Maldive.

Vedeta a mărtrisit recent la o emisiune TV că este pe cale să se mărite a treia oară.

„Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

citește și...