Bianca Drăgușanu: ”Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”

20.01.2021, 10:01
Bianca Drăgușanu: ”Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”
Bianca Drăgușanu: ”Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”

Bianca Drăgușanu a afirmat la o emisiune de televiziune că se va căsători pentru a treia oară.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. Acum, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cuplat în vacanța petrecută împreună în Maldive. Vedeta este pe cale să se mărite a treia oarăă. Cea care i-a dat de gol și a divulgat planul căsătoriei celor doi îndrăgostiți este fosta soție a lui Gabi Bădălău. „Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, potrivit click.ro.

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre bărbații din viața ei. „A doua căsătorie fuse și se duse! Bărbații din viața mea m-au iubit exagerat și au dat în alte extreme. După unii mi-a părut rău, și acum îmi pare. Dar nu mă mai întorc. Sunt ca un căluț sălbatic, în momentul în care mă va îmblânzi bărbatul voi fi a lui. Îmi doresc o familie, liniște, tânjesc după Crăciunul cu familia, cu copiii, la masă. Pot fi potolită prin iubire. Eu tânjesc după un echilibru. Bărbatul din viața mea trebuie să-mi pună lumea la picioare, să mă facă să mă simt ca o prințesă, să existe respect, loialitate și fidelitate. Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu!”.

Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că se vede mireasă pentru a treia oară

”Ești cam bine. N-am avut norocul sau ghinionul ăsta (nr. să se căsătorească cu ea). Tot timpul mi-e dor de tine, tot timpul te susțin, tot timpul știi că poți conta pe mine. Eu i-am spus că până la urmă, dacă nu o fi, o iau eu, că doar eu am și găsit-o, e creația mea. De ce să nu mă bucur de ea până la sfârșit. Naș, soț sau orice, oricând. Oricum a fost iubire mare între noi. Te iubesc!”, a spus Cătălin Botezatu la TV, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu i-a spus lui Cătălin Botezatu că el va fi cel care îi va deveni naș, în cazul în care ajunge a treia oară la altar.

”Orice s-ar întâmpla și cu oricine m-aș mărita, tu tot dragostea vieții mele o să rămâi și până la urmă o să ne regăsi, așa i-am zis cândva. În condițiile în care mă mărit a treia oară, îți promit că tu vei fi unul dintre nași”, i-a spus Bianca Drăgușanu fostului ei iubit, Cătălin Botezatu.

citește și...