Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față despre cum este Victor Slav ca tătic. ”Se putea mai bine de atât”

12.10.2021, 13:05
Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față despre cum este Victor Slav ca tătic. ”Se putea mai bine de atât”
Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față despre cum este Victor Slav ca tătic. ”Se putea mai bine de atât”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, a făcut declarații despre primul său soț, Victor Slav, în vârstă de 41 de ani. Vedeta a explicart cum se descurcă acesta în rol de tătic ș care este relația lui cu fiica lor, Sofia Natalia. ”Se putea mai bine de atât”, a declarat Bianca Drăgușanu la o emisiune online.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Invitată la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre primul ei soț, Victor Slav și despre relația acestuia cu fiica lor, Sofia Natalia.

Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față despre cum este Victor Slav ca tătic. ”Nu există un program și nicio pensie alimentară”

„Eu am o relatie minunata cu el pentru ca este tatal copilului mei. Nu e comod sa vorbesc despre un barbat. Pe mine nu ma definesc barbatii din viata mea. Eu nu mi-am dorit neaparat sa am un copil, nu ma vedeam, pentru ca eu nu mi-am trait copilaria si Sofia a aparut in viata mea atunci cand a vrut Dumnezeu. Nu mi-am planificat-o, nu mi-am dorit-o, pur si simplu a venit ca o minune. Este cel mai frumos lucru pe care l-am realizat si pe care nu l-am planuit”, a declarat Bianca Drăgușanu, notează wowbiz.ro.

”Nu exista un program si nicio pensie alimentara. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu exista tata perfect. Mama perfecta exista pentru ca mama ii da viata, se implica in cresterea copilului si mama este langa copil cand ii e rau, cand nu doarme. Tatal nu e perfect, se putea mai bine de atat. (…) Copilul nu prea il cere, nu-l pomeneste. La cinci ani se da cum bate vantul, va intelege ea cand va fi mai mare”, a completat ea.

Bianca Drăgușanu: ”Toată lumea spunea că eu am avut o sarcină fake”

Bianca Drăgușanu și-a amintit și de perioada în care a fost însărcinată, atunci când au existat numeroase zvonuri că nu ar fi fost gravidă și că ar fi apelat chiar la o mamă surogat.

”In momentul in care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie nationala. Toata lumea spunea ca eu am avut o sarcina fake si ca am avut o mama surogat pentru ca eu a treia zi am iesit din spital intr-un corset masura XS si burta disparuse instant. Aici a fost nivelul ambitiei mele dupa sarcina, sa ma refac foarte rapid si sa nu am timp de depresie. Am fost condamnata cand am spus parerea mea despre depresie. Eu nu am avut timp, eu am vrut sa fiu o minunata pentru copilul meu si sa intru in afaceri ca sa pot sa-i ofer o viata buna.

Eu am fost insarcinata 100% si a fost greu pentru ca eu sunt o femeie hiperactiva. Aveam o burta imensa dar aveam grija cum ma imbracam. Nu exista perioada minunata cand esti gravida.Am avut tot felul de probleme. In ultimele 2 luni nu mai poti sa dormi, nu-ti gasesti nicio pozitie, mainile umflate, picioarele la fel, te doare spatele, nu poti sa te imbraci. Nu am fost singura, am avut familia langa mine, fostul meu sot era langa mine”, a povestit acesta.

citește și...