Bebe Mihu a sărit în apărarea soției sale, Maria Dragomiroiu. Ce i-a spus Elenei Merișoreanu

18.03.2021, 11:24
Bebe Mihu a sărit în apărarea soției sale, Maria Dragomiroiu. Ce i-a spus Elenei Merișoreanu
Bebe Mihu a sărit în apărarea soției sale, Maria Dragomiroiu. Ce i-a spus Elenei Merișoreanu

Bebe Mihu a intervenit în scandalul dintre soția sa, cântăreața Maria Dragomiroiu, și colega ei de breaslă, Elena Merișoreanu.

Maria Dragomiroiu a atacat-o pe Elena Merișoreanu, catalogând-o drept “invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă”, atunci când prezentatorul Cătălin Măruță a rugat-o, la emisiunea pe care o moderează la Pro TV, să enumere trei defecte ale colegei sale. Conflictul dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu a pornit după ce Maria Dragomiroiu a făcut publică suma infimă pe care o primește ca pensie – 1.200 de lei, Elena Merișoreanu comentând la acea vreme că probabil colega ei nu a muncit nicăieri.

Replica Elenei Merișoreanu nu a întârziat să apară după declarațiile făcute de Maria Dragomiroiu la adresa ei. ”Nu am de ce să fiu invidioasă eu pe ea, că eu nu am despărțit pe nimeni. Nu am luat bărbatul uneia pe care a lăsat-o Bebe cu un copil. Bebe a fost căsătorit în Târgu Jiu. Ea nu are prieteni în folclor, numai în muzica ușoară. Ea cântă din păr, așa îi zicea lumea. Păi eu am avut păr mai mare ca al ei!”, a afirmat Elena Merișoreanu.

Bebe Mihu a sărit în apărarea soției sale, Maria Dragomiroiu. ”Nu împroșcați cu noroi în familia noastră”

Bebe Mihu, partenerul de viață al Mariei Dragomiroiu, a intrat în direct prin telefon la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, unde i-a transmis un mesaj Elenei Merișoreanu.

”Eu în viața mea nu am jignit vreun artist, dar de la faptul că dumneavoastră nici nu v-ați interesat ce întrebări au fost… Maria Dragomiroiu a fost angajată din 1993 la mai multe ansambluri”, a spus Bebe Mihu, potrivit spynews.ro.

”Cum vă permiteți să vorbiți de fosta mea familie? Eu și Maria ne-am întâlnit când eram divorțați, iar fosta familie în viața lor nu m-au vorbit niciodată de rău. Vă rog, doamna Elena, nu împroșcați cu noroi în familia noatră. Trebuia să vorbiți doar de Maria Dragomiroiu, nu și de familia mea”, a adăugat Bebe Mihu, făcând referire la declarațiile pe care Elena Merișoreanu le-a făcut despre fosta lui familie.

 

 

citește și...