Maria Dragomiroiu, despre Elena Merișoreanu. ”Invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă”

17.03.2021, 11:37
Maria Dragomiroiu, despre Elena Merișoreanu. ”Invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă”
Maria Dragomiroiu, despre Elena Merișoreanu. ”Invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă”

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu și-a spus părerea despre colega ei de breaslă, Elena Merișoreanu.

După scandalul dintre Steliana Sima și Gheorghe Turda, acum este din nou scandal între alte două interprete de folclor, Maria DCragomiroiu și Elena Merișoreanu. Maria Dragomiroiu a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV. Artista a răspuns la întrebările din cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 56 de ani, a atacat-o pe Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, catalogând-o drept “invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă”, atunci când prezentatorul Cătălin Măruță a rugat-o să enumere trei defecte ale colegei sale, relatează click.ro.

Ce a enervat-o pe Maria Dragomiroiu


Conflictul dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu a pornit după ce Maria Dragomiroiu a făcut publică suma infimă pe care o primește ca pensie – 1.200 de lei.

“Mie mi se pare că Elena Merișoreanu a venit pe pământ doar ca să judece colegii. Îmi pare foarte rău, nu i-am spus, deși ne-am întâlnit de multe ori. S-a gândit ea să-mi facă o bucurie chiar de ziua mea și și-a dat cu părerea, într-o emisiune, despre pensia mea, aia mică, se știe cât e. A zis că probabil nu am muncit nicăieri”, a spus Maria Dragomiroiu.

”E un om rău, răutăcioasă mai bine zis, nu poți să te duci să judeci un coleg când nu e treaba ta. De pierdut are sufletul dânsei, nu eu. Nu sunt supărată, dar să vinzi o poveste așa, dintr-o minciună?! Peste tot la tv e prezentă ca să vorbească despre toți colegii. Eu am pus o întrebare: cum să trăiești ca artist cu 1.200 de lei? Și ea a venit să mă judece”, a mai spus interpreta de muzică populară.

citește și...