SCANDAL URIAȘ în muzica populară! Elena Merișoreanu o distruge pe Maria Dragomiroiu

12.07.2019, 13:28
SCANDAL URIAȘ în muzica populară! Elena Merișoreanu o distruge pe Maria Dragomiroiu
Elena Merișoreanu a taxat-o pe Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a dezvăluit, recent, că banii de pensie pe care îi primește sunt insuficienți, iar reacțiile nu au încetat să apară. Colega sa de breaslă Elena Merișoreanu i-a dat replica într-un mod tăios.

Zilele trecute, Maria Dragomiroiu a vorbit, într-o emisiune TV, despre venitul pe care îl incasează din pensie. După 40 de ani de muncă, solista de muzică populară primește 1.200 de lei lunar, sumă despre care a spus că nu e suficientă. 

O altă solistă de folclor, Elena Merișoreanu, a abordat subiectul pensiei și a avut să-i transmită colegei sale un mesaj dur. 

„Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul!”

„Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu de la 16 ani am fost. Eu nu știu să fie angajată la un ansamblu în București. Eu am peste 30 de ani de muncă de la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele, când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul.”, a spus Merișoreanu, la o emisiune TV. 

 

citește și...