Elena Merișoreanu tună și fulgeră la adresa Mariei Dragomiroiu. ”Să-i fie rușine. Ea cântă din păr, așa îi zicea lumea”

17.03.2021, 13:10
Elena Merișoreanu tună și fulgeră la adresa Mariei Dragomiroiu. ”Să-i fie rușine. Ea cântă din păr, așa îi zicea lumea”
Elena Merișoreanu tună și fulgeră la adresa Mariei Dragomiroiu. ”Să-i fie rușine. Ea cântă din păr”

Este scandal monstru între interpretele de muzică populară Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu.

Maria Dragomiroiu a atacat-o pe Elena Merișoreanu, catalogând-o drept “invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă”, atunci când prezentatorul Cătălin Măruță a rugat-o, la emisiunea pe care o moderează la Pro TV, să enumere trei defecte ale colegei sale. Conflictul dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu a pornit după ce Maria Dragomiroiu a făcut publică suma infimă pe care o primește ca pensie – 1.200 de lei, Elena Merișoreanu comentând la acea vreme că probabil colega ei nu a muncit nicăieri.

Replica Elenei Merișoreanu nu a întârziat să apară după declarațiile făcute de Maria Dragomiuroiu la adresa ei.

Elena Merișoreanu tună și fulgeră la adresa Mariei Dragomiroiu. ”Păi ea se vaită de bani?!?”

Elena Merișoreanu a răbufnit după acuzațiile pe care i le-a adus Maria Dragomiroiu. „Maria Dragomiroiu este o solistă cunoscută, este plină de bani! Ea nu a fost angajată decât puțin timp, prin tinerețe, undeva la Scornicești, cum să aibă pensie?! Să zică merci că are și atât (n.r. 1200 lei). Dar să vii tu să te vaiți că ai pensie mică, când tu îți arăți ce bogății ai pe acasă. Vile, terenuri vândute, o casă la Vâlcea. Nu e suficient că faci reclamă Farmacia Inimii?!? Păi ea se vaită de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu în sufletul ei. Să-i fie rușine!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru click.ro.

„Cum să fiu eu invidioasă pe cariera ei? Eu am 35 de ani pe cartea de muncă la Rapsodia Română, acolo unde ea a dat concurs și nu a intrat! Nu a ajuns Maria Dragomiroiu să mă facă pe mine invidioasă și mincinoasă. Eu am cântat 40 de ani, am fost laureată la Cântarea Românie! Ea când pleca și cânta pe la nunți, eu aveam spectacole prin țară”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

”Nu am de ce să fiu invidioasă eu pe ea, că eu nu am despărțit pe nimeni. Nu am luat bărbatul uneia pe care a lăsat-o Bebe cu un copil. Bebe a fost căsătorit în Târgu Jiu. Ea nu are prieteni în folclor, numai în muzica ușoară. Ea cântă din păr, așa îi zicea lumea. Păi eu am avut păr mai mare ca al ei!”, a încheiat Elena Merișoreanu.

 

citește și...