Aurel Pădureanu, reacție categorică după moartea lui Alexandru Arșinel. ”După ce a fost bombardat de lucruri urâte și proaste la adresa lui…”

08.10.2022, 12:18
Aurel Pădureanu, reacție categorică după moartea lui Alexandru Arșinel. ”După ce a fost bombardat de lucruri urâte și proaste la adresa lui…”
Aurel Pădureanu, reacție categorică după moartea lui Alexandru Arșinel

Interpretul de muzică de petrecere Aurel Pădureanu, în vârstă de 72 de ani, a făcut declarații despre regretatul actor de comedie Alexandru Arșinel, care a încetat dn viață în data de 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. ”După ce a fost bombardat de lucruri urâte și proaste la adresa lui…”, a spus cel care a fost partenerul de viață al  cântăreței Cornelia Catanga.

Aurel Pădureanu a reacționat vehement după moartea actorului Alexandu Arșinel, despre care spune că ar fi trebut înmormântat cu onorui miltare.

De asemenea, cel care a fost partenerul de viață al regretate artste Cornelia Catanga, i-a crtcat pe cei care au făcut tot felul de comentarii la adresa lu Alexandru Arșinel.

Aurel Pădureanu, reacție categorică după moartea lui Alexandru Arșinel. ”Și omul ăsta a făcut ceva, a lăsat ceva în urmă! Și-a scris numele pentru nemurire. Nu a fost oricine. Un mare actor”

”Alexandru Arșinel trebuia înmormântat cu onoruri militare. A fost o mare personalitate, nu a fost un om oarecare și, după ce a fost bombardat de lucruri urâte și proaste la adresa lui… și după ce a murit, toți l-au idolatrizat. E urât! Și omul ăsta a făcut ceva, a lăsat ceva în urmă! Și-a scris numele pentru nemurire. Nu a fost oricine. Un mare actor. Și în afară de faptul că a fost un actor excepțional de bun, a cochetat cu muzica și a fost ca un Nat King Cole al României”, a declarat Aurel Pădureanu pentru revista Viva.


”Trebuia să-i dea un titlu onorific, ca director, să-i rămână pentru toată viața. Director al Teatrului Constantin Tănase. Onorofic! De ce atâta răutate? De ce? Și apoi să spui, după ce a murit, ”vai, ce mare actor a fost!”. Acum toți îl plâng. Pe Cornelia o făceau țigancă. Pe urmă, nu mai știau, cea mai mare cântăreață, după ce a murit. Asta e nația noastră! Perversă. Cea mai perversă de pe mapamondul ăsta! Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. De ce nu l-au îngropat cu onoruri miliitare? A avut grad de cavaler, i s-a conferit acest titlu. Să le fie rușine!”, a mai spus artistul.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

Actorul Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a murit în data de 29 septembrie 2022, la Spitalul Universitar București.  Alexandru Arșinel era internat din 15 septembrie, iar de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Regretatul actor a fost înmormântat în data de 2 octombrie 2022 pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Alexandru Arșinel avea pregătit mormântul de mai multă vreme.

În ultima perioadă de timp, regretatul actor s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Alexandru Arșinel a suferit un transplant de rinichi în anul 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan.

Alexandru Arşinel s-a născut în localitatea Dolhasca, judeţul Suceava, potrivit sursei mai sus-menționate. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în 1962, avându-i colegi de promoţie pe Constantin Diplan, Camelia Zorlescu, Ion Andrei, Harry Baranga şi Harry Zomenov. A fost repartizat împreună cu majoritatea colegilor săi la Teatrul de Stat din Târgu Mureş, unde a înfiinţat secţia română a acestui teatru. Începând din 1967, a jucat în zeci de roluri la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti şi la Grădina Boema. Din 1978, Alexandru Arşinel a format celebrul cuplu cu marea doamnă a comediei românești, Stela Popescu.Regretata actriță Stela Popescu a încetat din viață în noiembrie 2017.  Alexandru Arșinel a jucat împreună cu Stela Popescu în spectacolele Teatrului „Tănase” de la Grădina Boema, pe texte ale lui Mihai Maximilian. Alexandru Arşinel a fost director al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti între 1998 și 2018.

În plan personal, Alexandru Arșinel este căsătorit de foarte mulți ani cu Marilena, femeia cu care are doi băieți.  De ceva vreme, partenera de viață a actorului are probleme de sănătate și a ajuns să nu poată merge fără ajutor. În toamna lui 2016 soţia lui Alexandu Arșinel, Marilena, a căzut pe scări şi a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...