Aurel Pădureanu, atac la Nicole Cherry. ”Nu au zis niciodată un mulţumesc”

31.03.2022, 13:36
Aurel Pădureanu, atac la Nicole Cherry. ”Nu au zis niciodată un mulţumesc”
Aurel Pădureanu, atac la Nicole Cherrry. ”Nu au zis niciodată un mulţumesc”

Interpretul de muzică de petrecere Aurel Pădureanu, în vârstă de 71 de ani, a făcut noi declarații despre cea care i-a fost parteneră de viață, regretata artistă Cornelia Catanga. Acesta a declarat că soția sa a fost cea care a ajutat-o pe Nicole Cheeryy în caeieră, însă acest lucru a fost uitat. ”Nu au zis niciodată un mulţumesc”, a spus Aurel Pădureanu despre Nicole Cherry, care îi este rudă.

Aurel Pădureanu a vorbit dewspre cea care i-a fost soție, interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga. Cornelia Catanga a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid. În data de 26 martie 2022 s-a împlinit un an de la dispariția acesteia.

În urmă cu ceva timp, Nicole Cherry dezvăluia că este nepoata lui Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga. Aurel Pădureanu , care susține că Cornelia Catanga a fost cea care a ajutat-o pe artistă în plan profesional, a avut o reacție dură la adresa tinerei cântărețe.

Aurel Pădureanu, atac la Nicole Cherry. ”A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot”

Aurel Pădureanu a mărturisit că oamenii, inclusiv cei din familie, au uitat de el după disparriția Corneliei Catanga. “Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem. Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest… nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători. Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune”, a spus Aurel Pădureanu pentru click.ro.

”Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem fraţi. Când era mică, Cornelia a luat-o de mână şi a dus-o la Titus Munteanu şi i-a spus să aibă grijă de ea. A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Păcat, păcat că se uită lucrurile astea, nu au zis niciodată un mulţumesc, sau să spună public despre Cornelia”, a completat artistul.

citește și...