Aurel Pădureanu, la un an de la moartea Corneliei Catanga. ”Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit”

30.03.2022, 11:50
Aurel Pădureanu, la un an de la moartea Corneliei Catanga. ”Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit”
Aurel Pădureanu, la un an de la moartea Corneliei Catanga. ”Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit”

Interpretul de muzică de petrecere Aurel Pădureanu, în vârstă de 71 de ani, a făcut noi declarații despre cea care i-a fost parteneră de viață, regretata artistă Cornelia Catanga. Acesta a făcut parastasul de un an pentru soția sa. ”Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit”, a declarat Aurel Pădureanu la TV.

Aurel Pădureanu a făcut noi declarații despre regretata artistă de muzică de petrecere Cornelia Catanga, cea care i-a fost parteneră de viață.

În data de 26 martie 2022 s-a împlinit un an de la dispariția acesteia.

Aurel Pădureanu, la un an de la moartea Corneliei Catanga. ”A fost o durere uriașă, nu-mi vine să cred că este acolo”

“Pe 25 i-am facut pomana de un an. A fost o durere uriașă, nu-mi vine să cred că este acolo. (…) Nu i-am dat toate hainele, are peste 200 de rochii, când o să găsesc o doamnă ca ea, o să le donez pe toate. Ea era extraordinar de dichisită. Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit pentru că pe noi ne-au uitat toți. Când era Cornelia i-am ajutat pe toți și acum ne-au uitat”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Zilele trecute, Aurel Pădureanu a primit aprobarea de a o dezgropa pe Cornelia Catanga: ”Am dezgropat-o și am făcut cavoul, acum aștept să vină să-l îmbrace în marmură. I-am îndeplinit dorința, gata, acum sigur e fericită. (…) Eu simt o durere mare, nu pot să cred că a trecut un an și că ea este acolo, sunt distrus de durere, dar ei nu-i place să fiu așa, vrea să fiu bun și fericit”.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...